Šta je novo?

Vazdušni kuleri - noviteti i diskusije [nije tema za preporuke za kupovinu]

Konačno sam promenio procesor i stavio Thermalright Frost Vortex 140 SE na njega.
Instalacija za Intel je prosta k'o pasulj, kuler je pojeo manje prostora no što sam mislio, TF7 pasta je kao žvaka i cimanje je da se razmaže, srednji fan ima nestandardne rupe za žice što nisam znao jer sam ga kupio praktično čim se pojavio u Mađara...
Tek sam reinstalirao WIndows i još nisam instalirao Argis i podesio fan krive pa ne znam koliko su zaista tihi fanovi, ali 13600KF u PoE 2 nije prelazio 60 stepeni...

Nakon instalacije i setovanja Argusa, fanovi nisu naročito tihi ali nisu ni naročito bučni. Da kažem ok.

Doduše, u kućištu mi je šarenilo od fanova, napred imam 3x Thermaltake Toughfan 12 koji su izuzetno tihi, pozadi 2x Arctic P14 ARGB i svi oni su tiši od Thermalrightovih pa možda zato oni dođu do izražaja. Imam još 1-2 TT-a pa ću da zamenim prednji na kuleru jednim kad smislim šta ću sa 90cm dugačkim kablom...

Samo FAN CONTROL za podesavanje svih mogucih ventilatora.

Argus mi lepo radi posao a našao sam 3-godišnju licencu za sitne pare pa koristim njega...

BTW kakvo je kuciste, lomim se izmedju njega i Torrenta.
Imam oba, ProArt PA602 Wood Edition TG i Torrent XL TG.
Asus je definitivno kvalitetnije i otmenije. Torrent izgleda jeftinije. Takođe, Asus je veći po dubini i visini oko 10-ak i širi par centimetara. Podupirač za grafičku karticu kod Asusa je super rešenje, kao i metalni poklopac za 24 pin ATX kabl koji ga sakriva. Sve ostalo je manje više slično. Ako ti ne smeta veličina, ne razmišljaj, uzmi Asus.🙂

ProArt PA602 je top, necu ga menjati skoro. Temeprature odlicne. Duboko kuciste za sve moguce coolere i grafike.

Nisam preterano oduševljen fanovima na Frost Vortexu 140, nisu mnogo bučni ali nisu ni tihi. Kad sam zamenio 120mm fan na kuleru sa Toughfan 12, postalo je mnogo tiše...

Nazad
Vrh Dno