The pocetnik je napisao(la):
Po mojem misljenju FC je imao samo lepu grafiku i nista vise.Prosle godine raspored fps-ova je za mene bio: Chaser(ko ga nije probao mnogo je propustio, a Max i ostali koji vole samo grafiku ce reci da je los ;( )>>>>>HL2(koji me je mnogo razocarao)>Doom3(ispunio je moja ocekivanja, jer je to ipak doom)>FC(bljak).Da je HL2 imao duzinu kao HL1 i bolji A.I. svi bi zaboravili FC,i bilo bi: "FC sta to bese?"
I gde su komentari o novom dodatku?Vecina kazu dobar, los isl, a niko ne navede zasto ga je tako ocenilo osim Filipenko.
Chaser je jos stariji, koliko se secam on je dosao krajem 2003. i malko mu ocenu spusta kraj, tj. besmislena prica na kraju u kojoj SPOILER heroja okruze 3 tipa koja mu narede da se preda sto on i cini iako je do tada rokao po 5 tenkova sa desetinama pesadije odjednom i tad izlazi neki glavni baya za koga je on bio agent i koji ubija glavnog heroja. I sve to tako bezveze, iznenada, bez neke najave ili smisla END_SPOILER
Po mojem misljenju FC je imao samo lepu grafiku i nista vise.
Ti si looood

FC je imao apsolutno sve sto je jedan dobar fps trebao da ima. Odlican AI, nivoe, koncept prelaska misija (relativno) proizvoljnim putem i nacinom sto je najkljucnije od svega, osecaj slobode dok igras. To je mnogo bitnije od grafike ili ne znam ni ja cega. Prica je bila ok, dovoljna duzina, vozila su po prvi put implementirana na pravi nacin, sa nekom fizikom i smislom a ne da budu tu tek da imas opravdanje da ispalis 10-ak projektila a da ti niko nista ne moze, ne znam sta je jos trebao da ima, makar u singleu
Da je HL2 imao duzinu kao HL1 i bolji A.I. svi bi zaboravili FC,i bilo bi: "FC sta to bese?"
Hm, podseti me samo sta to bese Hl2 da bih dao odgovor? :d
Da je HL2 imao duzinu kao HL1 i bolji A.I. svi bi ...
Da je moja baba imala mooda, sada bih je zvao deda. HL2-jci ne manjka toliko duzina ili neki pojedinacni element vec joj najvise manjka osecaj HLa 1. Ovako izgleda kao da su nabacali gomilu elemenata iz najuspelijih akcionih igara proteklih godina i to ubacili na gomilu. Prvo gomile voznji zato sto ih ima i u FC-u i Halou i sto se raja przi na to, pa zatim nivoi sa monstrumima i cudovistima koji su toliko ocajni da covek prosto ne izgubi health dok prodje tuda (bese ravenholm), zatim onaj nivo gde samo bacas sundjer i bube ulaze i ubijaju sve zivo i tako kroz ceo nivo, pa potom akcija na kraju u stilu Call of dutyja gde je non-stop fajt i gde clanove tvog tima koji poginu niotkuda zamenjuju ako treba i desetine novih, kraj potpuno bezveze sa onim zbudzenim gravity gunom koji opali jednom i pobije sve u vidokrugu...samo negde na nekih 60% igre ide par deonica koji imaju filing kao u hl1. Sve ostalo je neka fora koju su drugi vec odavno prodali.
E sad da me ne shvate pogresno, ja mislim da je Hl2 veoma dobra igra, ali za ~90-92 ocenu, a nikako "naj naj ikada"
I gde su komentari o novom dodatku?Vecina kazu dobar, los isl, a niko ne navede zasto ga je tako ocenilo osim Filipenko.
Zato sto posle onog mog nema nista vise da se doda ili oduzme :smoke:
Elem, jos jedna mana expansiona koja se oseca kako se odmice je izrazen nedostatak audio logova u pda-ovima koji se kupe usput. Oni su fenomenalno vrsili posao u originalu, prenosili price ljudi koji su im bili vlasnici, razjasnjavali cemu sluze artefekti, cak postavili teoriju o tome kako su ti prastanovnici marsa zaustavili invaziju pakla pa pobegli na zemlju i od njih smo nastali mi, neretko i moment njihove smrti (usred diktiranja u audio log), ovde je skoro sve tekstualno...
Naravno oni koje je mrzelo da obracaju paznju na to u originalu ni ovde to nece osetiti...a od njih uglavnom i idu zamerke na "nedostatak price"