Intersuje me sta ko koristi od programa za zastitu posto pravim neki test pa bih zamolio sve koje koriste takve programe a vecina ih koristi
da napise koji su to.
I takodje bih zamolio moderatore da ako ima vec slicna tema (mada je nisam nasao uz koriscenje search-a) da je spoje sa tom ili obrisu.
Evo da ja prvi pocnem:
Podelicu listu na antivirus,firewall, antispyware,browser, registry, antispam i nesto od cleanera...
Antivirusni program - Trenutno NOD32 2.5
Anti spyware programi - SpyBot Search & Destroy 1.4,AD Aware SE professional 1.06r1,Spyware Blaster, A-squared
Firewall - ne koristim
Anti spam program - ne koristim
browser - Mozilla Firefox 1.5, Opera 8.50
registry - Registry First Aid
system/cleaner prog. - Crap Cleaner, Clean Center
windows xp professional service pack 2 full
Takodje od dodatnih proframa koristim Tea Timer koja dolazi uz Spybot, Script Defender, CWS Hredder
I takodje bih zamolio moderatore da ako ima vec slicna tema (mada je nisam nasao uz koriscenje search-a) da je spoje sa tom ili obrisu.
Evo da ja prvi pocnem:
Podelicu listu na antivirus,firewall, antispyware,browser, registry, antispam i nesto od cleanera...
Antivirusni program - Trenutno NOD32 2.5
Anti spyware programi - SpyBot Search & Destroy 1.4,AD Aware SE professional 1.06r1,Spyware Blaster, A-squared
Firewall - ne koristim
Anti spam program - ne koristim
browser - Mozilla Firefox 1.5, Opera 8.50
registry - Registry First Aid
system/cleaner prog. - Crap Cleaner, Clean Center
windows xp professional service pack 2 full
Takodje od dodatnih proframa koristim Tea Timer koja dolazi uz Spybot, Script Defender, CWS Hredder
Poslednja izmena: