Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znate sta me zanima, kako izgledaju desktop- i drugih korisnika, wallpaperi, ikonice, raspored ikonica, theme...i ostale gluposti tako da...
evo ja cu da pocnem
Ja vise preferiram "plavu" boju, tako da ona uglavnom dominira mojim desktop-om a i umirijuca je... Tu mi je jos i obavezan Style XP 2.0 i Webshots Desktop, kao nezaobilazni dodaci "sminki" Win-a, mada bih voleo da probam Mac OS izgled, cini mi se da postoji emulacija.
Sta ja znam desktop ko desktop, uostalom evo i attachment-a...
Evo ga i moj desktop...Izbegavam preteranu šminku XP-a, sada ima malo puno ikonica na desktopu, ali počistiću i to...
Inače ranije sam koristio style XP i to temu Blade...
A sada mi najviše odgovara ovako prosto...
Jedina izmena je da nekada povećam debljinu taskbara, što trenutno nisam uradio, mada to i nije neki tweak.....
hmmm decko stvarno bi mogao da pogledas malo pre nego sto otvoris tako opstu temu... nisu ljudi ovde badava okacili 630 postova = 300+ slika destopa 🙂 ne znam da li postoji neki ludak koji bi to opet radio 😀
ne znam sta je toliko zanimljivo ko ima kakav desktop. ovo je hw forum, hajde da je neko otvorio temu: slikajte svoje komponente u kucistu pa da i razumem. 😀 da ogovaramo ljude kako su neuredni, kako nisu ocistili ono kilo prasine sa kulera i sl... 😉