Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znate sta me zanima, kako izgledaju desktop- i drugih korisnika, wallpaperi, ikonice, raspored ikonica, theme...i ostale gluposti tako da...
evo ja cu da pocnem
Ja vise preferiram "plavu" boju, tako da ona uglavnom dominira mojim desktop-om a i umirijuca je... Tu mi je jos i obavezan Style XP 2.0 i Webshots Desktop, kao nezaobilazni dodaci "sminki" Win-a, mada bih voleo da probam Mac OS izgled, cini mi se da postoji emulacija.
Sta ja znam desktop ko desktop, uostalom evo i attachment-a...
Evo ga i moj desktop...Izbegavam preteranu šminku XP-a, sada ima malo puno ikonica na desktopu, ali počistiću i to...
Inače ranije sam koristio style XP i to temu Blade...
A sada mi najviše odgovara ovako prosto...
Jedina izmena je da nekada povećam debljinu taskbara, što trenutno nisam uradio, mada to i nije neki tweak.....
hmmm decko stvarno bi mogao da pogledas malo pre nego sto otvoris tako opstu temu... nisu ljudi ovde badava okacili 630 postova = 300+ slika destopa ne znam da li postoji neki ludak koji bi to opet radio
ne znam sta je toliko zanimljivo ko ima kakav desktop. ovo je hw forum, hajde da je neko otvorio temu: slikajte svoje komponente u kucistu pa da i razumem. da ogovaramo ljude kako su neuredni, kako nisu ocistili ono kilo prasine sa kulera i sl...