Šta je novo?

Vasi Desktop-i

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Shakal

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2005
Poena
319
Znate sta me zanima, kako izgledaju desktop- i drugih korisnika, wallpaperi, ikonice, raspored ikonica, theme...i ostale gluposti tako da...
evo ja cu da pocnem

Prilozi

• Capture_4.jpg
    Capture_4.jpg
    243 KB · Pregleda: 184
Ja vise preferiram "plavu" boju, tako da ona uglavnom dominira mojim desktop-om a i umirijuca je... Tu mi je jos i obavezan Style XP 2.0 i Webshots Desktop, kao nezaobilazni dodaci "sminki" Win-a, mada bih voleo da probam Mac OS izgled, cini mi se da postoji emulacija.
Sta ja znam desktop ko desktop, uostalom evo i attachment-a...

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    179.3 KB · Pregleda: 162
Neželim da vam kvarim zabavu ali ovakva tema je već bila i mislim da ju je marti zaključao zato ne vidim što i ovde ne bi bio isti slučaj ;)

E sad bi meni Uzelac rekao:
"Konju jedan koristi search" :) :)

Poslednja izmena:
@ Skyw@lker , Shakal

Fin nacin da pokazete koliko imate original programa :zgran: :D :D :D

Evo ga i moj desktop...Izbegavam preteranu šminku XP-a, sada ima malo puno ikonica na desktopu, ali počistiću i to...
Inače ranije sam koristio style XP i to temu Blade...
A sada mi najviše odgovara ovako prosto...
Jedina izmena je da nekada povećam debljinu taskbara, što trenutno nisam uradio, mada to i nije neki tweak.....

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    324.2 KB · Pregleda: 142
ne znam sta je toliko zanimljivo ko ima kakav desktop. ovo je hw forum, hajde da je neko otvorio temu: slikajte svoje komponente u kucistu pa da i razumem. :D da ogovaramo ljude kako su neuredni, kako nisu ocistili ono kilo prasine sa kulera i sl... ;)

Shakale jel ti dodje nesto ZoNi, mozda brat ? :d NHF

ej ljudi, ja se stvarno izvinjavam, ali nisam verovao da bi vec neko stavio takav glup thread :d

moderatori mogu da obrisu ovaj thread...pregledacu desktope tamo...ja se jos jednom izvinjavam na ne kosriscenju searcha.

p.s. izvinite

Od viska glava ne boli, steta sto nisam i kursor uspeo da uhvatim, OD pravio probleme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno