Šta je novo?

Vase misljenje o laptopu

Beshla

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2006
Poena
304
U jednom od novootvorenih hipermarketa reklamira se Toshiba L30-115 za nepunih 40 000din! Kakvo je vase iskustvo sa ovim tosibinim modelom?

kom? gde? el dobijaju ponovo?

Video sam ga u reklamnom materijalu novog IDEA Extra hipermarketa ali evo kazu da je brzo rasprodat. Planiram da uskoro kupim Tosibin laptop, pa me je interesovalo da li je neko imao iskustva sa gore pomenutim jer pretpostavljam da ce ga opet dobijati.

Video sam ga u reklamnom materijalu novog IDEA Extra hipermarketa ali evo kazu da je brzo rasprodat. Planiram da uskoro kupim Tosibin laptop, pa me je interesovalo da li je neko imao iskustva sa gore pomenutim jer pretpostavljam da ce ga opet dobijati.

Koliko znam neće ga dobijati više. Model je rasprodat.

Inače, taj model isti (L30-115) je Comtrade Shop prodavao mesec dana po ceni od 42000 din i prodali su ga u nekoj nenormalnoj količini. Posledica toga je da je u trećem kvartalu (jul-sept) Toshiba bila najprodavaniji brend u Srbiji sa neverovatnih 2300 kom prodatih notebooks, na drugom mestu FSC sa 1899 a tek na trećem HP sa 1855 kom :)

Ovo su zvanični podaci IDC-a, svetskog autoriteta br.1 na polju statističke analitike IT tržišta.

U prethodnoj godini (2005) Toshiba je prodala nepunih 2000 računara cele godine, a u drugom kvartalu 2006 (april-jun) imala je prodatih 843 komada u Srbiji. Kako god da pogledamo, Toshiba je napravila rast prodaje od preko 300% i sa pete pozicije po prodaji u Srbiji (iza FSC, HP, ASUS, Dell-a) došla na neprikosnoveno prvo mesto sa market share-om od preko 25% !!!

Eto, malo off topic, ali rezultati su zanimljivi!

Poslednja izmena:
Vrh Dno