Nedjo je napisao(la):Ericsoon T65
Ericsson R600
Alcatel OT311
Siemens C/S35
Interesuju me prijem signala, vek trajanja baterije i kvalitet softvera, kao glavni parametri.
Hvala! cheers
ivo.r je napisao(la):Odnedavno imam T65 pa ću ti izneti neka dosadašnja iskustva. Kvalitet signala OK, mada ga još uvek nisam koristio van grada ili u nekim uslovima sa problematičnim prijemom. Baterija mu drži ko pitbulevo upravo izvlači 11. dan !!! (gasim ga noću).
Što se softvera tiče, nakon 4 Nokijina telefona još uvek mi je teško da se naviknem na neke stvari, ali je u principu OK.
Smetaju mi:
1.premali tasteri koji nisu baš zgodni za duže kucanje.
2. Imam čudan utisak da je telefon previše gladak (mada i nije toliko) i da vrlo lako može da izleti iz ruke.
3. Fora sa fijokicom za SIM.
4. Ne skida se baterija (osim imbus-ključem) što možda i nije loša zamisao, ali mi je ipak čudno.
Nedjo je napisao(la):Siemens C35
Interesuju me prijem signala, vek trajanja baterije i kvalitet softvera, kao glavni parametri.
Hvala! cheers
i kad se sve to sabere i oduzme, baterija jedva izdrži dva-tri danaArtz je napisao(la):Jedan minut telefoniranja smanjuje "stand by" vreme za jedan do dva sata, zavisno od jačine prijema signala
Jedan minut osvetljenog ekrana smanjuje "stand by" za jedan sat
Deset sekundi rada sa menijem smanjuje "stand by" za 15 minuta
Uključenje aparata i registrovanje na mreži smanjuje vreme "stand by" -a za 2 sata
Paremetre pogledaj na www.c35smart.cjb.net/spec.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari