Šta je novo?

Vasa iskustva sa prodavcima na Amazonu?

• Začetnik teme Začetnik teme Kiwy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Hteo bih uzeti neki fiksni telefon na Amazon.de, nasao sam i kako da dopremim (posto salju samo u Austriju i Nemacku), nego tamo pored njihove standardne cene nude i ostali korisnici isti proizvod po malo manjoj ceni i sa boljim vremenom slanja (Amazon kaze od 1-2 nedelje).

Pa mene zanima koliko Amazon garantuje za te prodavce, do kog iznosa i radi bih cuo svako iskustvo sa takvom kupovinom - preko Amazona ali ne od Amazona 🙂

Poslednja izmena:
I dobra i losa. Uzimao uglavnom neke retke knjige ili CD-ove koje na samom Amazonu vise nemaju na lageru. Neki od njih su izuzetno brzi i korektni, a neki su muljatori (recimo kazu da je slanje za par dana, a onda to traje cetiri nedelje). Jednom sam i uplatio, a robu nisam nikada dobio, pa je majstor na amazonu dobio crveni karton (ali ja kintu nisam dobio nazad). Cim nije sam amazon u pitanju - bude onako kako ti upadne, bas kao sto ni na eBayu ne znas unapred na koga ces naleteti.

Ja sam licno zadovoljan. Preko nemackog Amazona kupio sam dvd player za 50e i super sve. Mislim da su oni totalno ok. Ako nesto ne daj Boze bude bitno je da dignes frku. Meni je isto jedna stvar bas kasnila i rekli su mi da ako ne stigne do odredjenog perioda da im javim da bi pokrenuli istragu sta se desilo sa robom.
Preporuka!

St.Sloba je napisao(la):
Preko nemackog Amazona kupio sam dvd player za 50e i super sve.
Čime si plaćao na Amazonu i jesi li probao samo nemački ili i .com?

Placao sam Visa Virtuon karticom Raiffeisen banke. Kupovao sam sa uk, de, a sa com nisam. Ranije se pricalo da ne salju u Srbiji (Yugoslaviju), ali sada mislim da je sve OK. Jednostavno napravi test, stavi sve u korpu, ukucaj karticu, ukucaj adresu, ako uspes da dodjes do strane gde potvrdjujes porudzbinu mislim da je tada sve OK. U periodu kada nisu slali za tadasnju Yugoslaviju, kako ukucas adresu, tako dobijes da ne valja adresa da je promenis.

Znaci ipak onda sigurnije sa Amazon-a direktno jel?

Ma Amazon je sve jedna firma, mozes sa bilo kog slobodno. Jedino ako ne budes lose srece i naleo na nekog majmuna, mada ne verujem, poruci slobodno.

A sta kazete za computeruniverse.net? Imaju povoljne cene, koliko vidim salju i u Srbiju!

Nalaze se u Nemackoj i ja bih tamo uzeo neki telefon koji bi poslao u Poljsku kod poznanika koji dolazi u Srbiju. Da li je neko mozda imao sa njima iskustva ili je mozda chuo za njih??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno