Zli bokser
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 350
Video sam mnogooo zanimljivih potpisa kod raznoraznih clanova i neki su neverovatno originalni!Pa voleo bih da ih vidim ovde na jednom mestu!
Dovoljno je da ostavite poruku i ako hocete napisete sta vas potpis znaci i kako ste ga smislili...
evo npr. moj je recenica iz Animatrixa i poruka je socijalne nejednakosti:bottle:
-najvise su mi se svidela dva tri koja sam video ovde:
Computer games don't affect kids - I mean, if Pacman affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and
listening to repetitive electronic music.
* Stvari nisu onakve kakve izgledaju, ali nisu ni drugacije. *
Uli Henes je dosao do nase klupe i poceo da vice, da preti, da nam govori „fak of“, „fak of“. I meni je tu pukao film, nisam mogao vise! Ja u sustini ne volim Nemce, kad ih cujem da pocnu da vicu na nemackom, odmah mi na pamet padne Drugi svetski rat... Zamalo da ga udavim! - Sinisa Mihajlovic-
Dovoljno je da ostavite poruku i ako hocete napisete sta vas potpis znaci i kako ste ga smislili...
evo npr. moj je recenica iz Animatrixa i poruka je socijalne nejednakosti:bottle:
-najvise su mi se svidela dva tri koja sam video ovde:
Computer games don't affect kids - I mean, if Pacman affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and
listening to repetitive electronic music.
* Stvari nisu onakve kakve izgledaju, ali nisu ni drugacije. *
Uli Henes je dosao do nase klupe i poceo da vice, da preti, da nam govori „fak of“, „fak of“. I meni je tu pukao film, nisam mogao vise! Ja u sustini ne volim Nemce, kad ih cujem da pocnu da vicu na nemackom, odmah mi na pamet padne Drugi svetski rat... Zamalo da ga udavim! - Sinisa Mihajlovic-