Šta je novo?

Vas Potpis!

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
Video sam mnogooo zanimljivih potpisa kod raznoraznih clanova i neki su neverovatno originalni!Pa voleo bih da ih vidim ovde na jednom mestu!
Dovoljno je da ostavite poruku i ako hocete napisete sta vas potpis znaci i kako ste ga smislili...
evo npr. moj je recenica iz Animatrixa i poruka je socijalne nejednakosti:bottle:

-najvise su mi se svidela dva tri koja sam video ovde:

Computer games don't affect kids - I mean, if Pacman affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and
listening to repetitive electronic music.

* Stvari nisu onakve kakve izgledaju, ali nisu ni drugacije. *

Uli Henes je dosao do nase klupe i poceo da vice, da preti, da nam govori „fak of“, „fak of“. I meni je tu pukao film, nisam mogao vise! Ja u sustini ne volim Nemce, kad ih cujem da pocnu da vicu na nemackom, odmah mi na pamet padne Drugi svetski rat... Zamalo da ga udavim! - Sinisa Mihajlovic-

Imam oboljenje iz potpisa.

Mad Max prvi deo...

Ja ovde trenutno ne koristim nikakav potpis... Obično (na raznim mestima, uključujući news) koristim:

The Maestro says it's Mozart
but it sounds like bubble gum.
To je stih iz pesme Leonarda Koena "Waiting for the miracle", jedna od, rekao bih, najrelevantnijih mogućih rečenica u ovoj zemlji. "Pokriva" sve one situacije u kojima neko pokušava da vam proda maglu ili "nešto" za bubrege. Stručnjak za ovo, ekspert za ono, "brend" (jel neko spomenuo ComTrade? :d )... Odgovor na sve to može biti samo jedan: "The Maestro says it's Mozart, but it sounds like bubble gum." Politiku neću spominjati zbog "politike Foruma", inače tek je tu relevantno da relevantnije ne može biti.

Cuvena recenisa koju je rekao Jim Morrison frontman grupe The Doors.
Ova druga recenica me prati ceo zivot!

Poslednja izmena:
deo tattoo-a ;)

Resenje za sve win probleme :)

Ovaj moj sam negde video i odmah mi se svideo...
(sad bacam i rime)

btw, samo ih drzite ogranichene shodno pravilima, da ne bude posle 'gde je i sto je nestao moj cenjeni originalni i nadasve neponovljivi potpis' :)

Moj bas i nije originalan,ali ako se tako moze reci odrastao sam uz Zagorove stripove...

O mom se cak vodila i polemika u bench sobi koliko se secam :)

A tek sam posle video da je i leksa ima slican :p

MR.Mackey-South Park

Stih iz Californication

by Red Hot Chilli Peppers.

Snovi... :)

istina :D

rekao jedan vinolog, profesor vinogradarstva, u "Magazinu"

Iako volim da držim citate iz omiljenih SF serija u potpisu Siniša Mihajlović je svojim postojanjem dokazao da je ljudska glupost istovremeno neuništiva i amerljiva™. Mada je tu negde i Kežman sa svojim nošenjem biblijskih pripovedaka na svetsko prvenstvo i propagandom postovanja uoči istog...

Njega su inace zbog navedenog na zadnjem SP ostali reprezentativni pod*bavacki oslovljavali sa ''Oce''

sto se tice mog trenutnog potpisa, u pitanju je tekstic koji ispisuje program winpatrol kada se predje preko njegove ikonice u Systray-u ...

Mnogo volim da čitam NFO fajlove :D Naročito kad je odličan ASCII art :)

Najlepsa pesma ikada, barem meni ;)

Poslednja izmena:
Sunshine - Rizla IV

Samo oputeno brate samo opusteno... 3 puta da prodjemo i vide`ces... ;)

Poslednja izmena:
Jedan ortak mi reko. Ja inače nemam pojma latinski, ali bi prevod trebao da bude:

Veliki *uwac, mir u kući :D

btw, samo ih drzite ogranichene shodno pravilima, da ne bude posle 'gde je i sto je nestao moj cenjeni originalni i nadasve neponovljivi potpis' :)

Jesje... Kao sto se meni desilo.:mad: :mad: Iako nije bio vel'ki prestup. Tako da sam sad u fazi razmisljanja za moj novi "cenjeni, orginalni i nadasve neponovljivi potpis" (by Ji 4Tze)
:d

jedan od najjacih potpisa koje sam video mi je onaj "warranty voids when bought"

inace koristim jos jedan iz marfijevog zakonika (kad imas samo cekic sve ti lici na eksere)

a ovaj je, verovatno znate, iz only fools & horses...

@yrow: U latinskom ide prvo imenica, pa pridev: *enis bonus...

Da i dalje imamo custom titule, tu bi stajao moj trenutni potpis.

E, slazem se. I izrazavam bunt zbog gasenja custom titula. Eventualno kad bi hteli da uvedu custom pod-titule :)

haha, pa da CAR opet napise: "Simpson ne daje garanciju!" :D

Stih iz pesme "En Mork Horisont"..

Jeg ser der borte mørke skoger.
Og jeg hører triste stemmer gråte.
Jeg ser fremtidens svarte skygger,
Danse for mine øyne.
Jeg hører tomheten i Ulvenes jakt-hul.
Og føler meg tilrugket - til det ukjente
Jeg ser en trist verden.
Jeg ser en mørk horisont.

:)

Ovo je iz jedne domace pesme, Ajs peva ......

Mora da je i u pesmi rec "nesvidja" otpevana zajedno :)

Vrh Dno