Šta je novo?

"Vas ljubimac - digitalac"!

fu_s6500f.jpg
&
samsung-s760.jpg

img0214ti.jpg

Objektiv je Canon 75-300/4-5.6

Aj kad ste otvorili thread :)

7dmed.jpg

Fotkano Fujijem F31fd :)

Nokia N82, mada se ponekad "ogrebem" od rođaka za Canon A720 is.

Ma mislio sam otvorili ponovo :), al u medjuvremenu sam promenio 3 tela, 10 objektiva i 7 kila opreme :)

A moj 20D se povampirio u postu #66 :d

Zaboravio sam da je i Fuji fotoaparat :)

fujiy.jpg

Poslednja izmena:
Posjedujem Sony DSC-WX1.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921665953687

Noćne slike bez stalka su stvarno super, slika 6 slika u sekundi i kombinuje u jednu. Inače može uslikati 10 slika u sekundi u punoj rezoluciji.
Slike po danu bi mogle biti bolje, kada se skroz uveća vidi se da ima šuma. Canon A1000 IS daje bolje slike po danu, upoređivao sam.

Displej mu je odličan. Inače je super brz aparat.
Video 720p je odličan, snima se u mp4 i ne zauzima mnogo memorije.

Bas se ovih dana zanimam praveci kompakt...

img1636u.jpg

Pa ovo je odlično... :D :D :D

Trebao si kutiju za cipele da uzmeš za neki srednji format. :D :D :D

Posjedujem Sony DSC-WX1.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921665953687

Noćne slike bez stalka su stvarno super, slika 6 slika u sekundi i kombinuje u jednu. Inače može uslikati 10 slika u sekundi u punoj rezoluciji.
Slike po danu bi mogle biti bolje, kada se skroz uveća vidi se da ima šuma. Canon A1000 IS daje bolje slike po danu, upoređivao sam.

Displej mu je odličan. Inače je super brz aparat.
Video 720p je odličan, snima se u mp4 i ne zauzima mnogo memorije.

Ja ne primetiih te mane po dnevnom svetlu,istina nisam neki iskusni korisnik:)
Koliko si ga platio?

Sony DSC-W350.

Ja ne primetiih te mane po dnevnom svetlu,istina nisam neki iskusni korisnik:)
Koliko si ga platio?

Kada se uporedi s vićinom digitalaca u toj cjenovnoj klasi dobre su slike, ali ipak nije kako bih ja htio. Uporedi crop, slikano s iste pozicije s Canon A1000 i Sony wx1.
Plaćen 480KM.

attachment.php
attachment.php

Prilozi

• 2.JPG
    2.JPG
    12.4 KB · Pregleda: 748
  • 1.JPG
    1.JPG
    20.2 KB · Pregleda: 749
Ah, evo i ja da se upisem. U pitanju je "Herkules lift" (barem tako pise na njemu).
Jes' da je mis u prvom planu ali morao sam na nesto da ga naslonim na brzaka, ima tezak objektiv pa se prevrce ka napred:D

PS Nemoj neko da je komentarisao podlogu za misa, tu je samo privremeno;)

Prilozi

• privezak.jpg
    privezak.jpg
    82.6 KB · Pregleda: 205
Kakva crna podloga aparat je vrh :D

A na sta smesta fotografije onaj privezak? Na mikrofilm? :d

Ja imam Sony Cyber-Shot DSC P73, star je ~5 godina, ima 4.1 megapiksela, 3x opticki zum, placen je ~ 250 evra, sluzi dobro. Njime se slikaju porodicna slavlja, vikendi odmori, ne rabi se stalno te ne vidim zasto bih ga menjao za nesto bolje, a i nisam nesto pri parama za takve egzibicije. :)

Gordane,ne znam koji je koji,ova slika desno je bolja.A a1000is uopste nije ista klasa,ovaj nas je ultrakompakt....

Desno je Sony, levo je Canon.
Inace desni klik na sliku pa odaberi image properties i videces podatke za svaku sliku.
Btw. meni leva slika izgleda bolje.

:) interesantno,nisam znao koja je koja,a svidela mi se ova slikana sonijem!

Moj ljubimac:
Canon SX20 IS
I zivio PayPal i ebay i jos po neko :D
upravo mi stigao Lensmate 58mm adapter za filtere
i sa njime Hoya HMC UV(N) filter
a na putu je Hoya PRO Digital Neutral Grey ND8 filter
polako neka se prikuplja... :)
Adapter i filter na njega pasu fantasticno, cisto ako nekoga zanima. :D

Trenutno imam EOS 400D, ali sam skontao da sam lejmer i da me mrzi da ga secam svuda, tako da ovih dana kupujem SX210IS :D

Nista drugo no SE K850 :)

se-k850i.jpg

Dnevne fotke su odlicne, uz prisutan sum, jedva primetan (ako se nameste prava podesavanja, vise ona koja fon-u odgovaraju nego meni), a od fotografija slikanih nocu nikada ne ocekujem mnogo :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno