Šta je novo?

Varta punjive baterije

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
Imam brzi 15 minutni charge&go Varta punjac I-C3(Type 57053), posto imam samo dve 15 minutne punjive baterije hteo bih da kupim jos 6 komada, ali posto nisam iz Beograda ne znam gde mogu da se kupe, ili da se naruce pouzecem ili post expresom, ako neko zna i u Novom Sadu da li ih ima, neka napise adresu ili naziv prodavnice.

Hvala.

Imas kod Kalenic pijace dve tri radnje sa baterijama (maksima gorkog br.1).
Imaju Varta baterije...

Varta baterije imaš u svakom Maxi-ju i Tempu, i ja sam tamo uzimao punjive i evo rade već 2 godine extra!

To zavisi od punjace, ne od baterija.

Ne znam da li si video te baterije sto se pune 15 minuta(na njima lepo pise "15minute", a ispod tog natpisa pise "charge&go"), moraju biti te, a naravno i punjac mora biti brzi i na njemu isto pise kao ni na baterijama.

Poslednja izmena:
Punio sam energizer, varta, duracell itd. baterije da brzom punjacu bez ikakvih problema...

Koliko puta si uspeo da napunis takve baterije ? Predpostavljam da se brzo sprze.

konkretno varta prodaje taj punjac sa kao specijalnim baterijama. da li je to sto pise 15 min marktetinski trik ili ne nemam pojma ali cela strvar prilicno dobro radi i to na duze staze. jako dobar prijatelj koji je pre jedno dve godine dobio tu vartinu "igracku" ih vrlo cesto puni a one i dalje rade kao prvog dana. koliko sam ukapirao taj punjac samo te vartine baterije puni tom brzinom a ove kako bi rekao ostale nesto sporije. da li ih nekako sam detektuje nemam pojma ali je tako, barem na tom modelu od pre dve godine. inace kod kalenic pijace sam video upravo tu skalameriju i kosta nesto spektakularno...

konkretno varta prodaje taj punjac sa kao specijalnim baterijama. da li je to sto pise 15 min marktetinski trik ili ne nemam pojma ali cela strvar prilicno dobro radi i to na duze staze. jako dobar prijatelj koji je pre jedno dve godine dobio tu vartinu "igracku" ih vrlo cesto puni a one i dalje rade kao prvog dana. koliko sam ukapirao taj punjac samo te vartine baterije puni tom brzinom a ove kako bi rekao ostale nesto sporije. da li ih nekako sam detektuje nemam pojma ali je tako, barem na tom modelu od pre dve godine. inace kod kalenic pijace sam video upravo tu skalameriju i kosta nesto spektakularno...

Da to to je taj punjac, ali sam sa njim dobio samo dve baterije, a meni treba 4 za fotoaparat, pa ako nisu preterano skupe uzeo bih jos 4 tako da imam dva seta po 4 baterije, mozes li mi napisati adresu ili broj telefona prodavnice gde si ih video, posto nisam iz Beograda.

Nazad
Vrh Dno