Šta je novo?

Vapochill

Endorphin

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2002
Poena
601
Da li moze ovo chudo da se nabavi kod nas ili nekako da se naruchi i koliko bi koshtalo?

ne !!

Poz

Ne mozhe kod nas , ali mozhe ako imash poznanika u austriji tamo je najblizhi office za hladnjak
Malo je skupo samo sam zaboravio da li je 329 ili 239 evra

Mislio sam da je sqplje.Bash bi bilo veselo da neshto ne radi kako treba
kad bi i uspeo da nabavim.
Jel to radi na ln2 ili na neshto drugo?

Ne, nego na freon :) Ustvari obican frizider.

Freon? Jel to znaci da mozes i pivo da 'ladis u njemu?
Jel ima neko direktan link za specifikaciju, slike spolja i iznutra i tako to? :)
Da ne lutam ctp;

Spolja je prelep, unutra isto tako :)...

ali brrr

Poz

Naruchito gornji deo kucishta ( verovatno mali Tomosov motor ) joke

Nije vapochill uopšte bučan, mislim nisam ga čuo, ali tako pričaju :)...

Re: ne !!

Shumaher je napisao(la):
Poz

Ne mozhe kod nas , ali mozhe ako imash poznanika u austriji tamo je najblizhi office za hladnjak
Malo je skupo samo sam zaboravio da li je 329 ili 239 evra
Pa ljudi za te pare se uzme jedan frizider (mada se od njega razlikuje samo po kucistu :)), ubaci masina unutra i hladi se sve zivo...
...ukljucujuci i pivo :D

Re: Re: ne !!

Crni je napisao(la):
Pa ljudi za te pare se uzme jedan frizider (mada se od njega razlikuje samo po kucistu :)), ubaci masina unutra i hladi se sve zivo...
...ukljucujuci i pivo :D

A sta cemo sa kondenzacijom?

Pa moracemo da proverimo da li je pivo dobro zatvoreno :D
e pa ne moze i jare i pare :)
Ma spravica je do dzadze, al' za te pare (pa jos u Srbiji) treba biti fanatic :)
i debelog dzepa :( (na zalost takva ce situacija potrajati kako stvari stoje jos dugo).ctp;

pa imate www.vapochill.com. cena za celo kucishte sa svim time je 699 €. E sad za te minus temp. nisam siguran i oni tamo na njihovom forumu kukaju tipa jedna dioda im kaze -20 a druga 18. Dodsuhe to 18 je kad zivotinje oc Athlona 1500 na 2500 (nemogu tachno da se setim cifre chini mi se da takve nekakve perverzije prave) i onda dodje i kuka kako mu je proc. vrucj e mu kaze 18c ,a drugom ortaku 17c.

Vrh Dno