Šta je novo?

Vanquish

Igra stvarno kida, jedna od mojih omiljenih ove godine definitivno, cekaj da dobijes challange 6, nenormalno ja jos uvek ne mogu da ga predjem a pre mesec 2 sam bio u top 10 za challenge 2 i 4.
sve hocu da kupim ova 3 dlc oruzja, dosta su jeftina pa da probam jos jednom da predjem da hard ili god hard. Steta sto je prica retardirana do zla boga, cim psotavis neko pitanje u vezi sa pricom shvatis da je cak i puna rupa 🙂

Ovo je stvarno najzabavnija igra ove godine uz GoW 3! Jedva prestanem da igram kad pocnem! Akcija je meni najbolja od svih igara koje sam igrao!
Animacija pokreta, kontrole, brzina, savrseno! Totalno zaboravis na pricu, od silnog napucavanja.
Grafika nije nesto, ali za tu kolicinu detalja je sasvim ok, malo su boje cudne, ali sve se to prestane primacivati posle 10min. 🙂
Bravo za Mikamija, obecao je najbrzu TPS igru i to smo i dobili. Covek je genije za dobar gameplay.
Igra objasnjava sta treba da budu igre u stvari, cista zabava!

Mikami prosto zna sta radi, obozavam njegove igre. Sto se tice grafike gledao sam davno intevju sa Mikamijem i rekao je da je inspirisana anime filmom cashern, nakon toga sam odgledao film i moram priznati da su lepo preneli taj graficki filter.

Mikami jd ranije pravio puno kvalitetnije igre(sve stare residente), ove nove igre su mu smesno lose, ne znam samo koliko je ljudi radilo na residetu 5?Tako ga je usrao da je to strasno, ajde cetvorku sam jos mogao da svarim sa onim spanskim sektasima, ali crnci jbs resident5.Juce sam ga zavrsio i to jedva, jedno veliko razocarenje.Verujem da je i ovaj vankuis mozda bolji od residenta5 ali jednostavno nije moj tip igra...

RE5 Mikami nije ni pinuo zato je i ispao najveca glupostu u gaming istoriji.

Posle nekog vremena, sa zadovoljstvom obrnuh ovo i na vecem nivou tezine.
Uopste mi nije jasno zasto nisu mogli makar coop mode da ubace.

"By the end of 2010, the game sold over 820,000 copies worldwide."
Valjda ce biti nastavka.

Nznm dal si video al pricao je mikami kako su u igru hteli da ubace 3 razlicita robotska odela, jedno za meele, za range i za letenje i nekog robotskog kera i motor ( za ovo su objavili i artwork) al zbog butzeta, obima te ideje i vremenskih ogranicenja su od toga odustali, verovatno je zato i igra uskracena od bilo kakvih stvarcica za unlockovanje a za coop opet sumljam da bi imali vremena. A sto se tice nastavka nazalost opet sumljam da ce ga biti jer kad je mikamijev studio nedavno napravio ugovor sa bethesdom rekao je da bi hteo da uradi samo jos jednu igru pa da se bavi samo vodjenjem studija a razvoj na igrama da ostavi mladjim generacijama, doduse to kojima govori jos od mgs2, mada mozda i bude nastavka al bez mikamija

Nastavka mora da bude jer prica nije zavrsena 😀
Kad tad ce neko bar da kupi prava pa da napravi nesto kao nastavak ako vec nece ovi da ga urade.

Nazad
Vrh Dno