Šta je novo?

Vanquish

Skidam i ja, mada mislim da nisam dovoljno Japanac za ovu igru 🙂

Da li ce ova igra imati coop?

Nema nikakvih modova osim solo kampanje.

[YOUTUBE]gYC4HtPVseg[/YOUTUBE]

Sudeci po demo-u i dosadasnjim trejlerima, mislim da ce ova igra biti vredna paznje. Steta samo sto necu moci da je igram cim se pojavi u prodaji, zato sto izlazi u (za mene) malo nezgodno vreme (22.10.), tj. izmedju Castlevanie (07.10.) i GT5 (03.11.), koji ipak imaju veci prioritet na spisku za nabavku. :rtfm:😀

Novi demo izasao na japanskom PSN-u.

Dosta je bolji nego prvi. MNOGO tezi... Jedna "arena" i neprijatelji se spawn-uju u talasima. Igrao sam jedno pola sata, stigao do petog talasa. Nema checkpoint-a. Bas je *******o. Odlican tease za to kakva cu biti igra sto se tice tezine. Sto vise opravdano teska igra (bez glitcheva i ******) to bolji gemaplay, bar meni, kad su ovakve igre u pitanju..

Poslednja izmena:
Probao sam oba demoa a u drugom sam proveo minimum 2 sata igrajuci ga jer je igra uzasno zabavna, naravno pokusavao sam da ostvarim sto bolje vreme. Igra mi je dala utisak da je ovo devil may cry shootera, sto znaci da vanquish prosto ima stila.
Nakon toga imao bih jednu molbu pa ako neko moze da mi pomogne neka mi se javi na PM. Uglavnom, planiram uskoro da krenem da kupujem igre sa shoptoa (mnogo jeftinije nego nabaljati ih u games-u) pa do tada me zanima jel bi neko mogao da mi sa shoptoa nabavi igru vanquish za ps3 (posto uskoro izlazi ne bih da propustim popust koji imaju za preorder)? Naravno sve bi uredno uplatio na racun pre same nabavke i preuzeo bih potpunu odgovornost ako zapadne neka carina.

Igrao sam jedno dva sata i mislim da je igra ok. Pozajmljuje fore iz gearsa za koriscenje zaklona, ali na normal nivou tezine nije ni potrebno. Igra je brza i eksplozivna, ali cini mi se da je prekratka. Vec sam presao petu misiju, i ako igram jos dva sata , mozda i da predjem igru.

Nije lose uglavnom. My stamp of approval. 🙂

Eh taj xbox i njegova magija igranja igara pre nego sto izadju... 🙂

Vanquish sutra za mene... 😉

al je zaheban onaj robot ***, na početku. sredim mu jezgro kad je paukolik ali kad stane na dve noge i krene sa onim laserima da me roka. svaki put mi ostane jako malo da ga sredim i već me tri puta ubio tako na kraju. i onda ispočetka 😀

Sta si ocekivao od Mikamija prelaku igru ? 😛

@scheilinkin Ja taman hteo da kazem kako je prvi boss bio prelak. Mada je lepo uradjen, nema sta.

Nisam skapirao da mogu da sidjem dole pa da pokupim municiju, taman sam poceo ad se cudim sa cime da ga pobedim kad sam sve ispraznio.

Krajnje dobar i izazovan demo. Boss je fenomenalan, akcija suludo brzo. Bravo za Mikamija, kapa dole, cika i dalje ima znanje. 🙂
Inace ovo je igra u kojoj se vrlo lako gine, moze da nestane municije, sve prsti od akcije.
Jedino je grafika ocaj, ali posle 5min sam prestao da obracam paznju.
DL vec radi za Xbox. 🙂

Sad sam pogledao video review na GAMESPOT-u... znaci toliko superlativa o nekoj igri u prvih par minuta videa jos nisam cuo... cim razguze slim, odma uzimam jedan!

Poslednja izmena:
^Sta da urade slimu ? 😀

Presao igru, prosecni tps sa par novih elemenata.Nikakva inovantna igra (zacudjujuce sto nema online, mada ni nema potrebe sto se mene tice) dosta kratka, grafika sirova ali zanimljiva kolicina detalja na bosovima i boss fajt odlicno osmisljen.
Ocena 7.7/10

Kada sam pocinjao da igram bio sam blago razocaran igrom, ali kako napredujem kroz nivoe, pocinje da mi se svidja. Igra je odlican koktel akcije, pucanja, upotrebe jednog jedinog skila koji postoji, razlicitih pucaljki za razlicite nepljijatelje, brza promena lokacija...prilicno dobra akciona igra. Jeste prosta maksimalno, ali dobra je za opustanje. Stvarno vredi.

Svidja mi se sto nema mnogo rail shuter scena.

Ja sam na kraju malo razocaran sa vanquish-om. Od onoga sto sam ocekivao jedino mi je gameplay ispunio ocekivanja. Za pohvalu i level design na par nivoa i solidan frame rate za kolicinu stvari koje se od jednom desavaju, narocito za multiplatform igru.

Prica je najgora, ikada. Najbednija prica u jednoj video igri koju sam ja igrao u poslednjih 10 godina. Naravno da nisam ni ocekivao dobru pricu od ove igre, ali ovo je ispod svakog nivoa, bukvalno uvreda za onoga ko nije prekidao cutscenove. Scena na kraju sa onom hilari klinton :vomit: ..ma kompletna prica, svi likovi, ceo plot. Da makar ima neki trash kvalitet, ali ni slucajno. Bacilo mi je senku na igru. Da je makar bilo neko japansko random ****** od price, tipa bayonetta od istog studija, bilo bi znatno bolje...

Inace presao sam igru na hard nivou tezine. Poslednji boss battle je predobar na hard, jedan od boljih boss fajtova u poslednje vreme sto sam igrao...
Gameplay stvarno nije razocarao..

Zadnji boss me namucio, 17 puta sam poginuo. Na normal sam igrao. A pricu nisam ni pratio, sto kazes, glupa prica totalno. Mada je dobra kao akcija.

Koga uopste zanima prica u ovakvoj igri ? 😀

Zadnji boss me namucio, 17 puta sam poginuo. Na normal sam igrao. .

E probaj na Hard, obavezno! Ja sam na normal presao iz prvog, da l' me ukenjalo ili sta, ali na hard, to je vec druga prica. Bukvalno moras da koristis svu mehaniku koju ti je igra dala i za ofanzivu i defanzivu... Odlican boss battle!

pa jel vredi? da je uzmem preko shopto?

^Sto da ne, lako ces je prodati vec, siguran sam da im ovih nasih trophy huntera sto bi jos neki Platinum. 🙂

Ko predje sve challenge nek se javi, ja castim... 🙂

Presao sam prva tri, posle toga postaje do jaja tesko.

Inace super je i to kako izgleda leaderboard za God Hard na PS3 Samo dva coveka na svetu su presla sa pozitivnim score-om😀

bnvlysegakm5gaupe.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je izazov za Gruju. 😀

Koliko luda i brza igra! 2h nisam mogao da prekinem da igram! Bravo za Mikamija, steta sto nije malo ozbiljnije poradio na prici i duzini igre, previse su kratke misije. Borba je do yaya!

Nazad
Vrh Dno