Šta je novo?

Vampiri na Sourceu

Pa ja sam juce instalirao tu igru sa starim enginom i igra je samo kopija diabla nista vishe

Ovo nije nikakav rimejk starog Vampires-a, vec je u pitanju potpuno nova igra. Bice nesto poput Deus Exa, samo ne u cyber svetu vec u mracnom svetu vampira. Niceg zajednickog sa prvim delom nema, ni po izvodjenju, ni po atmosferi, niti po zanru u krajnjoj liniji. Dakle, bez proizvoljnosti, molim ! :)

P.S. source je odrednica za endzin, i nije sam po sebi oznaka da je neka igra samo rimejk neke stare.

P.P.S. uskoro moze da se ocekuje i Arx Fatalis 2, za koji cenim da ce u punoj meri koristiti fizicke mogucnosti novog endzina, s'obzirom da oni upuceni dobro znaju koliko je interaktivnost tamo bila neophodna, i za resavanje zagonetki i za borbu...

Video sam duge videe iz te igre i osim gejmpleja i drajverove fizike (koliko je ona bitna u RPG-u??), od Source-a se tu ne vidi mnogo. Ruzni modeli, jednostavna grafika... Bar je svet jako veliki pa im se oprasta. Al bas da izgleda kao GTA3, glupo je...

Ma jeste, kako da ne. Isto su ruzni kao i oni modeli iz cs source-a i hl2, pa ako je to ruzno...:)
Fizika je upravo u rpgu mnogo bitnija nego u fpsu.
Od GTA3 looka nema nista, nemoj bre da dezinformises naivne mase :D Najgore je sto ce neko da pomisli da je voznja u pitanju :d

I btw maxo kazes "osim gameplay-a i..." a to je ono najbitnije, 90% igre ! :)

Pa meni modeli u CS Sourceu ne izgledaju nista spektakularno, cak sta vise prilicno sam razocaran. Toliko je bilo price o tome, ali zaista nista revolucionarno. Nadam se da ce u HL2 to biti bolje odradjeno.

ica je napisao(la):
Vampire: The Masquerade - Bloodlines koji koristi Souce engine Half-Life dvojke izaci ce istog dana (16.11.) kada i Half-Life2! Neverovatno...

Barem cemo moci da uporedimo ko zna bolje da implementrira engine ;)

http://www.gamespot.com/news/2004/11/10/news_6112907.html
Kako bre, ko zna bolje da implemntira Source!? Pa valjda bolje znaju oni koji su ga pisali?? A isti ti prave HL2! Ne vidim da ovde ima mesta nekoj edoumici!
P.S
Ica, "cak sta vise, je skolski oblik krsenja gramatike srpskog jezika i naziva se "PLEONAZAM". Ili se kaze "CAK" ili "STA VISE", a nikako zajedno! ;)
P.P.S
Taj Vampir na shotovima izgleda buljavo!

Poslednja izmena:
u vampirima nije sve u grafici....

I meni HL2 deluje bljutavo u porodjenju sa Elder Scrolls 4 shotovima

pa es4 je najavljen za 2005. bar... mada je moguce da izadje i za premijeru xbox2...a razvija se vec duze vreme... nije chudo shto je lepshi ;)

OptiPlex je napisao(la):
I meni HL2 deluje bljutavo u porodjenju sa Elder Scrolls 4 shotovima
Meni obe igre deluju bljutavo u poredjenju sa KotOR2 shotovima :d

Isprimao si se na Kotor2, a igra ne izgleda nista posebno. Koristi isti engine kao i prvi deo i razlika izmedju KOTOR1 i KOTOR2 je kao i kod Prince of Persia Sands of time i Prince of persia Shadow Warrior - dakle neprimetna je...

Pravo da ti kazem byMAX ja nemam nista protiv toga, cak (sta vise :) ) podrzavam to. KOTOR smo igrali ne zato sto ima ovakvu ili onakvu grafiku nego zato sto je kvalitetna igra. Sta ce mi KOTOR 2 kojem treba giga memorije i dve kartice u SLI.

Nazad
Vrh Dno