Presao igru pre oko nedelju dana, sta reci nego da sam odusevljen. Atmosfera, prica, izvedba, sve za desetku ( super muzika ). Glatko sam presao igru bez cheatova, igrao sam kao Trenmer ( jeli tako bese ?).Na kraju mi je ostalo preko 30 neiskoristenih EXP poena. Poslednju trecinu igre odigrao sam sunjajuci se, sneak skill mi je bilo takav da sam mogao neopazeno da prolazim ispred i oko neprijatelja. Svaki susret bi se u tom slucaju zavrsavao kako drugacije nego - katana sa ledja
. Po mom misljenju igra spada u lakse ( ili sam se ja natripovao ) jer se ni na jednom delu nisam nesto posebno namucio, mozda zbog toga sto sam se trudio da sve side questove resavam usput, cesto zapostavljajuci glavnu pricu, a sto se toga tice mislim da se u ovoj igri to skretanje sa glavne price najmanje i oseti. Ma, ko nije igrao, neka obavezno proba, mislim da je nepravedno zapostavljena ( ako jeste ).
p.s. Kuca sa duhom je jedan od fascinantnijih dozivljaja u video igricama, toplo preporucujem igranje u mraku sa slusalicama i zvukom do panja ,)
p.s. Kuca sa duhom je jedan od fascinantnijih dozivljaja u video igricama, toplo preporucujem igranje u mraku sa slusalicama i zvukom do panja ,)