Šta je novo?

Vampires:BloodLines - honesty please!

patch033

Čuven
Učlanjen(a)
29.01.2005
Poena
619
Zavrsih ovu sjajnu igru (sa gangrielom, na normal dificulty), pa mi pade na pamet da vas pitam jeli iko zvrsti igru bez varanja?
Na kraju mi se strasno upropastio dozivljaj cele igre od obracuna sa Ming Xiao pa nadalje bas zbog tezine.
Ko je presao igru (a po tredovima ima vas puno) neka odgovori ali iskreno. Sa kojim likom i na koji nacin?

Pozdrav!

Brate, ja ne znam nikoga ko je presao sa varanjem. :)

Evo ja sam zavrsio igru bez varanja sa onim nabildovanim likom sa maramom. Zaboravio sam kako se zove.

Kako je to dobra igra to je nesto nevidjeno...... meni je to najbolja igra koju sam ikada igrao... kako samo uvlaci u pricu koja je iovako fantasticna... cudo od igre...

Ja sam tri puta presao igru, kao: Bruja, Malkavian, Gangrel. Nikada nisam varao. Xiao Ming je jako *******a za ubijanje ako ne koristis bacac plamena, mada Bruja ima dosta sanse da je krkne i bez toga ako se mnogo lecis.
Uglavnom, bacac plamena je mama...
Vukodlaka sam svaki put ubio, prikljestis ga pokretnim vratima od teleskopa u opservatoriji i on rikne. Drugacije, mislim da ne moze da se ubije. Posle Xiao je lako, Sheriff je wuss, ocekivao sam od njega mnogo vise.
Slazem se sa ocenom igre. JEDNA od najboljih koje sam igrao, mada je zamerka za kraj igre sto je previse makljanja. Ili su prosto mozda zadaci na pocetku blesaviji. Kad se samo setim kako se dobija quest za Gimble prostetics, majko mila...To je meni najfantasticnije uradjen zadatak. Nacin na koji se sve vise uplices u to, telefon zvoni, glas Mr. Gimble-a, vidis da tu nesto nije bas sve u redu, a na kraju shvatas o cemu se radi. Komicno i jezivo istovremeno.

Prešao kao Malkav. Najbolja igra ikad! :)

Ne znam čemu varanja, jedini deo koji mi je bio mnooogo zeznut je onaj prokleti vukodlak.

Preso bez varanja i ostalog
Nerazumem te ljude koji koriste sifre
nek ukucaju sifru za prelazak igre na pocetku i nemoraju ni da igrau :D

Presao sam kao malkavian,bez varanja.Upravo,samo bacac plamena,dva kanistera:) i cao.Mada nije da se nisam nosio mislu da malko varama,al sam se onda vratio i kupio Kanistere,hehehe....kako je gorela kucka sa sve drugarima:)

Nisam varao, ali nisam ni presao igru :( Bagovala se strasno, pa sam odustao... Sada me jaaaako mrzi da je ponovo igram. Ali igra je odlicna ;)

Nemoj da si lenj :) Imas dobru konfiguraciju, gre'ota da ne odigras do kraja. Igra nije dosadna ni kada se igra drugi treci put. Barem meni:)

Igra moze da bude problem nekim ljudima koji nisu navikli na rpg i razvijanje likova. Uglavnom kada se prvi put igra, naprave se neke lose procene u sta treba ulagati poene.

Igrao sam pre bas dosta ali nisam zavrsio jer sam imao jaku slabu konfiguraciju(256mb ram) pa je igra strasno seckala. Sad sam upgrade-ovao i mnogo mi se igra ali ne mogu da nadjem cd-ove :(

Preso sa tremerom, bez varanja, koristio sam onu bastensku alatku sto crnja merchant prodaje, sa njome sam posekao kucki pipke i onda ispraznio karnister flame-a i onda je seko katanom dok nije na kraju riknula. Moram priznati ovo mi je uspelo tek iz nekoliko pokusaja...

kako se bese zovu oni fenseri,oni sto "zavode" i te stvari :)?E sa njim sam presao ne secam se da sam imao nekih vecih problema...malo se namucio sa onom kineskinjom doduse......mada me kraj malo razocarao.

Igrica jeste odlicna samo sto je bedak da su oruzja uradjeno onako bedno ne moz' nis' da se pogodi

Kraj te razocarao?????????????????????? Mozes li mi reci zasto, jer em ima cetiri razlicita kraja (a mozda i pet, ne secam se) em je kraj ubedljivo najbolji i "najtrilerskiji" od svih igara koje sam ikada igrao!

Igrao sam sa Tremerom, kombinacija katana + blood magic je upalila protiv Ming Xiao, ali tek iz četvrtog petog puta kad sam provalio šablon (kako beše, fora je da ne dozvoliš onim malim da se razviju kad ispadnu iz nje). Nisam varao, naravno.

I ne mogu da se setim o kom vukodlaku pričate? Onom što treba 3 minuta da bežiš od njega?

da, taj vukodlak, a mozes i da ga ubijes u svom tom silnom bezanju :)

Meni nije jasno kako je Jack uspio izvaditi mumiju iz sarkofaga,i staviti eksploziv unutra?I to sve bez ključa,bez kojeg se sarkofag ne može otvoriti.

nije puno ljudi igralo sa nosferatu-om :eyebrows:

pa igra je sve vreme izgledala jako nelinearna.Onda sam sa poslednjim save-om uspeo da na osnovu cetiri razlicita odgovora taksisti (ili tako nesto elem,neka if-then najprostija petlja) uspeo da odgledam sve krajeve.Mislim.......a i kraj je provaljen,mislim ta fora,kao Jack klosar ovo-ono a ispade kao glavni baja itd.Vidjeno vec hiljadu puta.....

ToxiC je napisao(la):
nije puno ljudi igralo sa nosferatu-om :eyebrows:

Pa nisam ni ja završio igru sa Nosferatu-om.Prešao sam možda pola igre sa njim.Čisto da vidim ima li neke velike razlike u odnosu na ostale.
Ne sijećam se dobro sa kim sam prešao igru.Sjećam se da se mogao pretvarati u vukodlaka.

Ali mi nikako nije jasno kako je Jack uspio sve to napraviti,bez ključa?A ključ je bio kod Ming Xiao,koliko se sijećam?

Poslednja izmena:
pa dzek je kao decak imao san da postane advokat, medjutim posto je mnogo pio i bio je is siromasne porodice upisao je srednju masinsku, smer - masin bravar :d

gx-x je napisao(la):
pa dzek je kao decak imao san da postane advokat, medjutim posto je mnogo pio i bio je is siromasne porodice upisao je srednju masinsku, smer - masin bravar :d

:d :D :d

Salu na stranu, zar se ne secate sa pocetka igre da je neko upao na brod Elizabeth Dane gde se nalazio sarkofag. Tu se nalazio kljuc, koji je nestao tek kasnije u muzeju. To znaci da je "neko" na brodu izvadio mumiju. Jack to mozda bas i ne bi bio u stanju sam da uradi da nije bilo pomoci izvesnog cab driver-a, koji nije niko drugi do Kain licno, prvi covek stvoren od coveka ,prvi vampir i najmocniji stvor na Zemlji, mocniji i od svojih drevnih i zastrasujucih potomaka antediluviana. :-devil-:
To se vidi u kraju kada izaberete da radite za anarhe.
Jedino oni koji su presli igru sa Malkavianima koji u svom ludilu su u stanju da spoznaju stvari telepatski, su bili u situaciji da na kraju dok pricaju u taksiju sa taksistom saznaju ili barem dobiju vrlo jak nagovestaj ko je on. To je trenutak kada dobijete u dijalogu opciju tipa "Oh god...No...It cannot be...". A mozete i u folderu sa muzikom i glasovima da vidite da pise Cain za fajlove sa taksistinim glasom.
@ starac
Igrao si sa gangrelom. To transformisanje je deo discipline Protean. A transformises se u warform a ne u vukodlaka iako tako izgleda. Pravi vukodlak je tri puta veci,brzi i jaci od tebe ;)

uuuu izgleda da cu ja morati opet da odigram sa nekom drugom rasom :)

Igra je kick ass, prešao bez varanja sa tremerom, gangrelom, i sa fenserom što ženske zavodi. Šteta što je programerska kuća čijih je BloodLines ruku delo. Nego bre hteo sam da poludim zbog bagova, i silnih loading screen-ova. A da ma kakvi bre cheat-ovi, samo flamethrower, i to je to. Nego samo jedno pitanje, da li je još neko imao problema sa onom misijom kada treba da spasete onog profu od onih vampire slayer-a? Znate ono kad roknete onog švabu, pa kažete profi folow me (ili ga roknete, svejedno), pa stignete do getaway čamca, uskočite u njega, i puf eto vas na desktop-u. Bio je neki patch koji je trebalo da reši stvar (i ja ga ludak skinuo, 50mb težak bio, čitao na nekim stranim forumima, da ne menja .exe fajl, i da bi trebalo da radi sa sumnjivim kopijama igre), ali sam na kraju morao da kucam neke komande u konzolu (objavljene od strane izdavača), da bi igra fukcionisala.

Takodje secam se da sam je presao 100% bez varanja (osim onog bug-a, kada spasavam naucnika, kada dodjed do chamca i kucas da te prebaci na save poziciju u gradu...). A presao sa nekom dobrom ribom obucenom skroz u ljubicasto, ne secam se "rase" ali je bila nesto na foru, zavodjenje,nacitani,inteligentni... ma sve sto ja nisam :D

igra je sjajna ali je veliki deo ocekivao da bude pre svega graficki sjajna sto nikako nije moglo sa prvom verzijom sourceta , ko se seca igra je bila gotova mnogo pre hl2 ali po ugovoru nije smela da izadje pre doticne igre, tako da je kasnila vise od 6 meseci za koje vreme je source jos vise unapredjen pa je troika zbog toga napusena od strane kritike (pre svega zbog memory leaka) a ubrzo posle toga je i totalno pukla i vise ne postoji :(

zaista steta... izasao je skoro jos jedan patch uradjen od strane fanova za ovu igru pa ko hoce moze da proba ispravlja ogroman broj bugova...

Nego,el neko uspeo da Ming Xiao dostavi one dve stvarcice-ne znam kako se zovu,jednu iz muzeja a jednu-ne secam se odakle bese?El se dobija mozda nesto zanimljivo?

macke je napisao(la):
Nego,el neko uspeo da Ming Xiao dostavi one dve stvarcice-ne znam kako se zovu,jednu iz muzeja a jednu-ne secam se odakle bese?El se dobija mozda nesto zanimljivo?
Hmz, to uopste ne dostavljas Ming Xiao nego Sashi u podrum stare bolnice! Dobijas dva korisna predmeta, jedan skuplja krv pobijenih protivnika koju kasnije mozes da upotrebis kao blood pack (ovo dobijas za figuricu iz muzeja), drugi predmet je amajlija koja valjda dodaje +1 na sve save-ove, valjda tako bese (ovo dobiijas za knjigu "Voiche del morte" koja se nalazi u podrumu Diovanni vile.
Inace, igru sam presao sa svim likovima, bez sifri, jednostavno je fantasticno kolko se odnos ljudi (i vampira) razlikuje u zavisnosti od klana kome pripadas! Krajevi su dojajni, muzika izuva, atmosfera je loodilo! Inace ima jedna jaka fora koju sam provalio tek u sedmom prelazenju kad sam koristio neke sifre, cisto iz za*ebancije, ovo sam provalio noclip komandom,elem, TV u sklonistima je u stvari zasebna soba u koju je moguce uci i najjaca je fora sto u svakoj ima neka simbolicna kinta (50$ valjda) kao na foru, svaka cast sto si naso, tri bambija za tebe! :d

Poslednja izmena:
Doticnu igru igrao sam pre nekih pola godine i nije bila losa ali sam malo samo igrao. Stigao sam u neki hotel, neki horor nivo, za koji sam procitao da je taj nivo dobio i nagradu kako je uradjen i sve to. Nabavio sam danas igru pa, pa cu je tamo jedanput instalirati da je odigram duze posto vidim da je mnogi nahvalise.

S-man je napisao(la):
Doticnu igru igrao sam pre nekih pola godine i nije bila losa ali sam malo samo igrao. Stigao sam u neki hotel, neki horor nivo, za koji sam procitao da je taj nivo dobio i nagradu kako je uradjen i sve to. Nabavio sam danas igru pa, pa cu je tamo jedanput instalirati da je odigram duze posto vidim da je mnogi nahvalise.

Hehhe, pa bas si je onda malo igrao... To ti je 0.001% predjenog, od cele igre :) Nego, ta igra nema nivoe, i veruj mi ako ti je Hotel sa onim silnim slikama sto lete, i lusterima sto padaju "horor", veruj mi da ces se usr**i kasnije... Zlo od igrice ! Najbolji deo kada jurcas za nekom video kasetom... Ali do tada... miran san :D Hehhehe salim se naravno, nije toliko strasna...
:wave:

Poslednja izmena:
Igrah sad vec odavno ali je meni ubedljivo najaci deo sa malkavian klanom i razgovorom sa nosferatuom u onim katakombama i ona sekspirovska scenografija ludilo,bukvalno sam se razleteo :)

Nazad
Vrh Dno