Šta je novo?

Vampires:BloodLines - honesty please!

Presao igru pre oko nedelju dana, sta reci nego da sam odusevljen. Atmosfera, prica, izvedba, sve za desetku ( super muzika ). Glatko sam presao igru bez cheatova, igrao sam kao Trenmer ( jeli tako bese ?).Na kraju mi je ostalo preko 30 neiskoristenih EXP poena. Poslednju trecinu igre odigrao sam sunjajuci se, sneak skill mi je bilo takav da sam mogao neopazeno da prolazim ispred i oko neprijatelja. Svaki susret bi se u tom slucaju zavrsavao kako drugacije nego - katana sa ledja ;). Po mom misljenju igra spada u lakse ( ili sam se ja natripovao ) jer se ni na jednom delu nisam nesto posebno namucio, mozda zbog toga sto sam se trudio da sve side questove resavam usput, cesto zapostavljajuci glavnu pricu, a sto se toga tice mislim da se u ovoj igri to skretanje sa glavne price najmanje i oseti. Ma, ko nije igrao, neka obavezno proba, mislim da je nepravedno zapostavljena ( ako jeste ).

p.s. Kuca sa duhom je jedan od fascinantnijih dozivljaja u video igricama, toplo preporucujem igranje u mraku sa slusalicama i zvukom do panja ,)

sa3ani je napisao(la):
Po mom misljenju igra spada u lakse ( ili sam se ja natripovao ) jer se ni na jednom delu nisam nesto posebno namucio

Ma natripovao si se ti zestoko... Ne kazem da je igra preteska, ali se secam da sam zadnju trecinu igre igrao duze nego prve 2/3. Dok sam ubio onu Xiao, odlepio sam. Vec tada sam hteo da odustanem. A tek posle (ili bese pre, vise se i ne secam) u onoj oronuloj zgradi, gotovo srusenoj, gde ima 1000 onih likova sto lice na Thief III. Ma igra je sve samo nije laka... Ali drago mi je da je vecini, kao i meni, sve ukupno gledano igra super... pozdrav tebi i cestitke ;)

Majstor^Zivota je napisao(la):
Ma natripovao si se ti zestoko... Ne kazem da je igra preteska, ali se secam da sam zadnju trecinu igre igrao duze nego prve 2/3. Dok sam ubio onu Xiao, odlepio sam. Vec tada sam hteo da odustanem. A tek posle (ili bese pre, vise se i ne secam) u onoj oronuloj zgradi, gotovo srusenoj, gde ima 1000 onih likova sto lice na Thief III. Ma igra je sve samo nije laka... Ali drago mi je da je vecini, kao i meni, sve ukupno gledano igra super... pozdrav tebi i cestitke ;)
Pa da treba vise vremena nego za prve 2/3 igre...tesko! Treba samo znati cime raznositi protivnike! :smoke: Ako oces, mogu da ti napisem taktike za prelazenje igre sa svakim klanom, elem mnogo je bitno da razvijes lika na pravi nacin, fokusirano na odredjene sposobnosti, a ne da se rasplinjavas! Tacno je da su shooteri u slabijoj poziciji od fightera, al' ako nabudzis lika sasvim je dovoljan za olaksi prelazak igre.

Izgleda da sam ja "prebudzio" mog lika tj. gotovo niko do kraja igre nije uspeo da me vidi osim kada zapocnem fight gde bi usledila taktika "udri, bezi, cucni",
sneak skill je odradjivao posao, uz kombinaciju sa blood strike-om moj Trenmer je bio ubitacna kombinacija :). Kada prodje malo vremena probacu sa drugim klanom, pa cu videti kako ide. I da, oruzje ( osim katane ) skoro da nisam ni koristio vecim delom igre ( naravno izuzetak je Xiao - blood strike + bacac plamena, bila je gotova za manje od minut ), ali mislim da je u tome zapravo draz igre.

FMW SLaUGhter je napisao(la):
Ako oces, mogu da ti napisem taktike za prelazenje igre sa svakim klanom

:D Hajde bas mi se cita neka strucna literatura... :D Posalji mi na email...
mozda posle i okace u sticky... :D

pa nisu bas fighteri uvek bolji, ja jesam svaki put bio fighter, ali mi je nekad bas falilo da budem shoter, recimo kad sam ubijao vampire slajera (nema krvi nigde u blizini, a ja tremera koja se oslanja na bloodshield)pa onda kod onog vampira sto siri kugu, glavni onaj sto puca iz shootguna, isto kao tremera, nemam cellerity pa mi je bilo tesko, tu sam se bas iznervirao...Ima jos situacija, ali drugi put kad sam igrao igru sam budzio stelth na jako veliki nivo pa je to sve lakse islo

Ja sam igrao sa Brujah i bilo mi je relativno lagano,ali sad igram sa Toreadorom i pola igre sam presao bez fighta samo sam pricao sa drugima i svi su radili sta je hocu pogotovo zenski NPC-ovi,ubijao sam sam samo kad sam bas morao(tamo gde je skriptovano).Nego igra mi izbaci kada spasim arheologa koji treba da otvori sarkofag,jel neko zna kako ovo da sredim?

bojsa je napisao(la):
Ja sam igrao sa Brujah i bilo mi je relativno lagano,ali sad igram sa Toreadorom i pola igre sam presao bez fighta samo sam pricao sa drugima i svi su radili sta je hocu pogotovo zenski NPC-ovi,ubijao sam sam samo kad sam bas morao(tamo gde je skriptovano).Nego igra mi izbaci kada spasim arheologa koji treba da otvori sarkofag,jel neko zna kako ovo da sredim?
Pretrazi forum imas za to reshenje,bilo pre pola.....

Predjoh 4 puta! Kao Tremere, Brujah, Toreador i Nosferatu(c)! :)
Fenomenalna igra! Prvoklasna atmosfera, a sto se tezine tice - taman kako treba!

Ja sam igru presao samo sa Brujah. Zanima me koliko se razlikuje kampanja kada bih igrao sa nekim drugim likom? Ima li drugacijhih zadataka? Hteo bih mozda da odigram jos jednom ali necu ako je bas sve isto.

Ne racunam onog *****a sto ide po kanalizaciji jer mi se stvarno ne igra cela igra u sahtovima...

90% isto vrlo malo razlike! Najvise u tome na koji nacin ces da zavrsis quest!
I Nosferatu ima svoje cari, ako izuzmemo sahte i kanalizaciju! :)

Vrh Dno