Šta je novo?

Vampire the masquerade bloodlines bug

također

Jednom (sa toreadorom), ali ću prvom prilikom opet sa makijavelistom, čujem da je lud.

obavezno - vrištaćeš od smeha ... neću da ti spojlujem ali sa njima je igra totalno drugačija bookvalno ... ima dosta stvari koje ne vidiš sa drugim likovima pozz

Malkawijanci su zakon,pogotowo ona malkawijanka:D haha.
Igra ima opasnu prichu,i stalno te tera da igrash dalje... Stwarno bruka od igre...

Poslednja izmena:
ja sam 3 puta presao sa brujah...i 1 sa toreadorom...skoro da je isto. IGrao sam malo sa malkavijankom...dijalozi su bolesni :D

Inace ogroman broj misija moze da se zavrsi bukvalno RAZGOVOROM, ako dovoljno nabudzite mentalne skillove, persuation, intimidation...seduction itd :)

šta ćeš - žene :d

прешао сам брујахом, а прећи ћу и са малкавианом и носфератуом, они одскачу од осталих.

Hoćeš da kažeš da nisi igrao sa Malkavom od starta? Sramota.. :D

novice ... dajte vise sa tom pricom o njukamerima :) pa nije mi zivotni cilj da budem ACE na forumu.
problem jos nisam resio... ako resim obavesticu vas

EDIT: probao na drugoj masini i sve radi kako treba, znaci nije do patcha.

Poslednja izmena:
i ne treba to da ti bude cilj ... izvini na prozivanju .. više je bilo generalno nego lično .. pozz

probao i taj 4.04AT ali isti problem.
primetio sam da mis i tastatura otkazuju kada HD pocne da ucitava.
isto to se desilo i kod druga na Athlonu 3000+ i 7300GT masini ali u Half-life 2 Cooperation mod.
njemu je proradilo posle reinstalacije celog sistema.

da li se nekom javio problem kod vampire da se ubaguju mis i tastatura... jednostavno kao da mis prestaje da radi na momente, a tastatura ostaje zaglavljena.
probao sam sa patchem 1.2 i unoficijalnim 2.3, nije pomoglo.
u pitanju je mis logitech mx 500 uboden u usb i obicna mitsumi tastatura ps2.

i ja imam isti problem...
a stavio sam patcheve
i skinuo nove drajvere
i imam 512 rama :d

Probaj da uključiš/isključiš mouse smoothing u opcijama. Jedno koristi DirectInput a drugo Windowsove funkcije, možda je u tome problem.
Ili najnoviji DirectX.

Dajte ljudi pomagajte.
Da li ima nekog ma koliko bugovitog novog sadrzaja za ovu igru. neki moduli, bilo sta.
Smara me brat nevidjeno za to, toliko je puta presao sa svim klanovima da je poceo jos i da slusa dijaloge iz igre umesto muzike.
Ako nema nicega jel moze predlog za nesto sto bi bilo najslicnije? Sta igraju fanovi ove igre kad im dosadi? Deus ex mozda? :)

The Call Of Ctulhu - ako već nije ..

Probaj da uključiš/isključiš mouse smoothing u opcijama. Jedno koristi DirectInput a drugo Windowsove funkcije, možda je u tome problem.
Ili najnoviji DirectX.
jel to mouse filter ?
btw rekoh ti vec da su mi opcije izgleda osakacene
btw poceo sam da igram i odushevljen sam igrom ;]

Kada sam se registrovao na ovaj forum ime poznatog nekromansera je vec bilo zauzeto :D

uputstvo za kvest mod:
AKo mislis na instalaciju same igre I moda nije to za sticky a i vrlo je jednostavno:

1. Skini poslednji unofficial patch (valjda 9.2) i instaliraš preko igre, nema nikakvih posebnih postupaka jeednostavno install samo navedes installer na odgovarajući folder (instaler nakon instalacije sam otvara prozor sa opcijom u kojem promenis rezoluciju igre na hd (1920x1080)
2. Onda stavis CQ mod koji ima poveće upustvo na sajtu ali sve sto treba da uradis je da jednostavno navedes installer na folder gde si instalirao igru I to je to (ako igras preko steam-a onda na steam folder, ja imam stand alone verziju pa sam isao na folder c/progam(86)/activision/Vampire the Masqurade...nikakve dodatne radnje ja nisam radio i sve sljaka ( prilikom instalacije otvara ti se prozor sa opcijama sta hoces sve da instaliras iz cq moda pa ti chekiraj sve sto hoces...)
3. Onda uradis update cq moda sa 3.0.1 patchom samo navedi installer na instalacioni folder
4. skinin stand alone verziju sweet fx configuratora , skini atmospheric preset, I prati upustvo za ubacivanje preseta u configurtator I pokretanje igre iz sweet fx-a.

to je to, prilicno pravolinijski sto bi rekli bez ikakvih zackoljica...ja sam tako i nisam imao niti jedan crash...

Poslednja izmena:
da rekapituliramo,stend aloun je verzija:

instalirao za sad samu igru,i 9.2 anofisl pec.ako sam dobro skapirao sad idem cq 3.0 pa cq 3.0.1 pa opet anofisl 9.2 pec,i onda zezanje sa sweetFX-om?jeste probali ostale graficke modove,teksture me najvise zanimaju,jer originalne nisu nesto preterano lepo ostarile...

Ko ne zna, projekat Bloodlines Resurgence Mod (bivsi Revival) je ugasen. Stvarno steta, radovao sam se tome. Ovo je jedna od igara koje bi najvie voleo da vidim u HD izdanju.

instalirao za sad samu igru,i 9.2 anofisl pec.ako sam dobro skapirao sad idem cq 3.0 pa cq 3.0.1 pa opet anofisl 9.2 pec,i onda zezanje sa sweetFX-om?jeste probali ostale graficke modove,teksture me najvise zanimaju,jer originalne nisu nesto preterano lepo ostarile...
ima jos jedan ENB Series Mod koji dodaje bloom, ali nisam probao.

ja nisam isao ponovo 9.2 posle cq moda, znaci, ako pokrenes igru i radi ne treba ti ponovo 9.2.
posle toga ide sweet fx ali to nema veze sa patchevima...

Poslednja izmena:
Kod mene AA radi. Probaj RadeonPro pa tamo otpanji AA.

Vrh Dno