Odlozeno za sledecu godinu: https://twitter.com/VtM_Bloodlines/status/1293064749157167105
Nije ono prethodno ni našta zaličilo a Brian Mitsoda je takav blejač da ne verujem kako mu je uopšte uspelo da napiše onako dobre dijaloge za keca, kao da je ukrao nekom slavu.Ja razumem da magija iz keca ne moze biti ponovljena iako je bilo optimizma pre 3,4 godine kada je krenuo rad na verziji igre u kojoj su ucestvovali neki od likova koji su radili na kecu. To je donekle licilo da moze biti dostojan i moderan nastavak keca, barem kroz kvalitet dijaloga. Ovo sad je toliko plitko, massive effect izbor odgovora u dijalozima je prvo sto me odbija, znaci da nema nikakvu dubinu, da je akcija na borbi, a to me ne zanima nesto mnogo kod necega sto bi trebalo da bude Bloodlines 2. Posteno bi bilo da ovo nazovu nekim drugim imenom, jer ovo nije duhovni nastavak keca ni u kakvom smislu. Da li ostaje muzika koju je radio Rik Schaffer za dvojku, isto je veliko pitanje... njegov score na kecu je isto bio veliki deo carobne atmosfere te igre.
Znaš ih odlično, izgleda 🤣I znajući paradox izbacivaće dodatne klanove kao DLC-ove, ovo možda posle jedno 3+ godine na popustu kupiti kad bude kompletno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari