DusaN je napisao(la):Hm, opti, vidis, meni je bas to fp izvodjenje nesto sto je najvise smetalo u morrowindu, uz onaj *****ski quest log.
G!!! je napisao(la):ne znam opti zashto uopshte spominjesh diablo u korleaciji sa rpg igrama... ako je tebi diablo merilo izometrijskig rpga (a nije jer to govorish samo da bi omalovazio igre sa takvom perspaktivom) onda neshto nije u redu sa tobom![]()
G!!! je napisao(la):uopshte nije pitanje da li koristiti sprajtove ili full 3d (meni lichno ne smeta ni jedno ni drugo, nije da volim ruznu grafiku ali mito nije svetinja prilikom igranja)... vec je pitanje toga shto se sve svodi na vizuelni dozivaljej u svakoj fps igri bilo da ona ima rpg elemente ili elemente simulacije stvaranja zeleznice...a u rpg-u kao zanru nije osmishljeno da uzivash u besprekornoj vodi texturamai ostalom ako to nije u funkciji igranja rpga onoko kako je to i zamishljeno...
OptiPlex je napisao(la):...Prosto, mene izuzetno smara sto mi se sve statisticki odredjuje u igrama polupticje perspektive, a u Morrowindu recimo uopste ne moram da budzim Evasion :d da me neko ne bi odalamio, nego sam izbegavam kontrolom nad likom. Pa ako uspem - uspem, ako ne uspem - j***a![]()
mikac79 je napisao(la):pa ima li na kraju neko prvi deo?
G!!! je napisao(la):bash je dusan poentirao... u rpg-u ne bi trebalo da ti ishta zavisi od svojih refleksa vec od refleksa tvog karaktera kojeg vodish i kojeg razvijash a koji se naravno statisichki obradjuju +naravno uvek treba da se uvede neki oblik faktora iznenadjenja (putem srece, random eventsa i sl. critical *******cija).. jer u tome i jeste char rpga :wave: ... role playing game.. da svom liku obezbedish na razlichite moguce nachine da dodje do odredjenog cilja, pa kad je u pitanju i borba... da ti neposredno upravljash njegovim postupcima (donekle, naravno) a ne dirketno...znachi da ne zavisi od toga da li ti tvoj optichko-bezichni mish preskache ako brzo mrdnesh u levo jer zaboga ima rezoluciju od samo 300 dpi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari