Šta je novo?

Vampire-Bloodlines problem!

macke

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
319
Igrao sam ovu igricu neko vreme i suocio se sa problemom kao i svi ostali,pretpostavljam.Naime,nikako ne mogu da predjem "Leopold society" quest jer svaki put igra iskace u windows kad pokusam da pobegnem camcem(znaci na kraju)Nasao sam patch verziju 1.2 u kome kome pise da izmedju ostalog ispravlja i taj problem ali se to kod mene ne desava,i dalje ne mogu da predjem jer se ponavlja isto.Nadam se da ne moram da prelazim ponovo jer je izasao "redemtion" pa bih voleo da odigram i njega:)Ako je neko imao slican problem,nek' pomaze,bre:)

p.s.Brzo!kriziram :bottle:

Imaš neke neoficijalne patcheve koji ispravljaju koješta... a takođe, jel si probao novije drajvere?

Evo sad' sam hteo da ti zakacim fajl ali ne vidim opciju attach a bio sam ubedjen da postoji. Mozda je nema u ovoj sobi. Daj mi email da ti posaljem neoficijelni patch od jedva 400 kila koji to sredjuje. Ja sam ga instalirao i nisam imao taj problem.

A koliko se secam mislim da je bila neka fora da se polaaaaaako priblizavas camcu ali se ne secam tacno pa ako se neko seca neka kaze ali ipak bolje da ti meni das email.

Voodoo, kakve to veze ima sa drejverima majke ti?

Poslednja izmena:
E,fala vam ljudi,sredio sam,xexexe:)bio je neki,kako da kazem,nestrucno odradjen patch:)Mislim,znate...:)Uzgred igrica je superiska za popodnevnu zabavu samo je puna bagova,mada najvise nerviraju oni "nevidljivi zidovi" :(
POZ

Poslednja izmena:
jer moze i meni na mail taj patch od 400kb koji sredjuje taj camac...
[email protected] (ovde) hehe

Dobra igra za popodnevnu zabavu? Pa to je najbolja igra koju sam ikada igrao i nikako se ne moze reci da je igra za popodnevnu zabavu. :) Ja nisam imao ni jedan jedini bug.

Znaci nisi nikad igrao Morrowind.... Mada se i meni jako svideli vampiri, pogotovo krajevi, mnogo igrica sam presao, ali nigde me kraj nije toliko odusevio.

Nisam igrao Morrowind. :) U vreme kada je bila aktuelna nisam imao masinu koja bi mogla lepo da je gura a sada se ceka Oblivion, je l' tako? :) Iovako sada nemam vremena ni pekmena da odigram a kamoli Morrowind. :( A bas mi se igra. Kada bih imao godinu dana zivota za bacanje, odmah bih je odigrao. ;)

Vrh Dno