Šta je novo?

Vaša prva igra!

Prva (i poslednja i tako će i da ostane) original igra:
Colin McRae Rally 2 za Sony Playstation!

PS: Ni nju nisam ja platio :D

blue: Jagged Alliance 2
ja mislim ali nisam siguran da se tako zvala 5,6-7 disketa, nešto kao odbrana zemlje od napada vanzemaljaca, kreiranje objekata odbrane, sve u svemu i menađžerska i interaktivna igra. Igrao sam je na 286-ici.
A igre koju sam najviše igrao su iz 98god. Caesar, Faraon, Zevs.
sve tri isti fazon samo sa poboljšanjima u menađžeriji.

Poslednja izmena:
Gabriel Knight 2 : The Beast Within :smoke:

edy ant ... commodore plus 4 :)
bas sam pre neki dan trazio na netu i nigde da je nadjem ima mozda neko !?

bit je napisao(la):
ja mislim ali nisam siguran da se tako zvala 5,6-7 disketa, nešto kao odbrana zemlje od napada vanzemaljaca, kreiranje objekata odbrane, sve u svemu i menađžerska i interaktivna igra. Igrao sam je na 286-ici.

Mozda X-Com? Mada, nesto se ne secam da je ona iz vremena 286-ice...

Moj prvi original je bio Warcraft 2.

Poslednja izmena:
1984 ili '85 Atari 800XL Super Cobra, Blue Max.

Turbo Out Run za C64 na kaseti... kupio u Trstu krajem 80-ih :)

Summer Games za C-64, jos davne '92. Secam se tog letnjeg rasputsta kada sam dobio Commodore... Skupe se klinci i klinceze iz kraja kod mene i onda se takmicimo u letnjoj olimpijadi do besvesti... Skokovi u vodu, gimnastika, skok s motkom... Lepe uspomene :)

Blitzkrieg 2: након две године одличне забаве уз први део решио сам да дам 2500 дин. за оригинал. Инсталирао >> деинсталирао :(
WoW, купих само CD-key, играо 15 дана и кад сам приметио да ће ми узети цео живот, баталио:cigar: Можда да мењам за BF?

Teshko se setiti ali mislim da je bila Phenix(na automatu) a potom Don Kingkong.U to vreme nije postojao ni spektrum a ni c64.Samo automati za igre.Nekoliko godina tako sam obijao pragove igraonica i ubacivao zetone dok se nisu pojavili prvi 8-mobitashi,koji su omogucili da imamo rachunar u kuci.E sa pojavom cuvenog 6510 procesora ja krenuh sa C64.Turion mi se najvishe svidjala.
Zaista teshko se svega setiti.A moja prva fps igra nije bila DOOM nego Duke Nukem.

Poslednja izmena:
ZX Spectrum i Manic Miner te davne 1984. (u pozadini muzika iz Grlom u jagode :)). Naravno kaseta je bila nabavljena od nekog pirata u BGD-u koji se reklamirao u SK, cini mi se da se zvao LittleBird ili BlueBird Soft, davno to bese.

Prvi original sam kupio '91 u Engleskoj, Rainbow Islands (nastavak Bubble Bobble) za Amigu 500.

Kako sam se tada slatko igrao, danas retko kad i upalim neku igricu.

Neke 85-86 kupljen original Hecktick(ili tako nesto) za C-116.
Za PC kupljen Diablo I i jos 20-ak igri u kutiji upakovano za 20DM (2000.god)

Au, koliko je to davno bilo, verovatno druga polovina 80-ih godina, na automatima naravno secam se nesto tipa space invaders ili je barem licilo na to, ja sam to zvao "vasiona" :) a u to vreme sam picio i neku voznju na automatu sa sve volanom i menjacem, e to je zakon

Duke Nukem davne '96.

AoE II
prva igra nakon prelaska za Sege Mege ;D
još uvek se sećam zaprepašćenjem grafike :)

Total Annihilation a razmisljam se za Silent Hunter III. Obe igre su neponovljive.

Za Atari 800XL : Lights Out
Za PC : GT Legends koju sam dobio sa ovim 7600GT-om (defakto sam je znaci kupio :p )

Poslednja izmena:
Vrh Dno