Šta je novo?

Vaša prva igra!

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako ste je već kupili ili planirate da kupite, koja bi to bila, koliko ste je platili i u kojoj prodavnici?! ,)

Prva originalna igra koju sam kupio je Guild Wars, a zatim i nastavak The Factions. Kupljeno u Extreme-u, a mozda uzmem uskoro i Battlefield2.

Mister_D je napisao(la):
Prva originalna igra koju sam kupio je Guild Wars, a zatim i nastavak The Factions. Kupljeno u Extreme-u, a mozda uzmem uskoro i Battlefield2.
isto to i isto bez battlefield-a i nije mi zao ni dinara gw je odlicna igra

SCIII: Chaos Theory i nisam se pokajao ni za sekundu...

Gran Turismo 4 sa Ebaya..

Nintendo 64:
Super Mario 64(Prva igra),Golden Eye,Turok,Turok2,Perfect Dark,The Legend of Zelda: Ocarina of Time,The Legend of Zelda: Majora's Mask,International Super Star Socer 98.

Playstation:
Metal Gear Solid,Metal Gear Solid Integral

Playstation2:
Metal Gear Solid 2:Sons of Liberty,Metal Gear Solid 2: Substance,Metal Gear Solid 3:Snake Eater, Metal Gear Solid 3: Subsistence,God Of War,Resident Evil 4.

Pc
Warcraft III: Reign of Chaos,Warcraft III: The Frozen Throne,World of Warcraft, Diablo II, Diablo II: Lord of Destruction

Xbox
Halo

Uglavnom sam vecinu igara kupio "preko bare"

Poslednja izmena:
diablo 1 original,kupio ga u Budimpesti bio

zoka je napisao(la):
manic miner (zx spectrum) 1984god.

Znaci nekima prva igra zaborava nema! :D

Moja prva igra je bila za Amstard CPC464 (1986. godina), bila je na kaseti, kupljena u Nemackoj al nema sanse da se setim kako se zove... :S: Davno to bese...

Prvi original mi je bio Unreal Tournament 2001, kupljen u Njujorku na gostovanju kod rodjaka. :D

A jedan od prvih pirata mi je bio verovatno legendarni Boulderdash na komodoru, pre par stotina godina. :p

Poslednja izmena:
Starcraft, neka radnjica u Grckoj, cca 80DM...

frogger ZX spectrum prva prva :p
jet set ZX spectrum
blu max commodore 64
test drive commodore 64
pit stop I & II commodore 64 poslednja koju sam kupio

Poslednja izmena:
Prvi original? The Elder Scrolls 3: Morrowind

Pirates! za C64, na disku, sa sve knjižicom i mapom.

prvi original... homeworld i fallout, kupio ih zajedno ali priznajem prvo sam se uhvatio za homewrold pa sam tek onda video legendu :)

Neke igrice za Spectrum. Secam se "Ali baba", domaca igra tj. valjda Hrvatska.

Moja prva je bila Command & Counquer Red Alert 2 i nju sam kupio u Extreme plato-u kolko se ja secam to je bilo 300 dinara posto je igra bila na 2 CD-a.

flimbo's quest za c64 (dobio sa racunarom, valjda je original)

Prvi original... Phantasmagoria. Kod Zormija u IMTEL-u... :) Preporuka od Obrada iz tadasnjeg PC PRO-a... :)

ZX Spec: Manic Miner
PC: Block out

Thief - The Dark Project (SoldOut distribucija) u Extreeme-u za 600 dinara; Poslednje sto sam kupio je VTM Bloodlines za 1800 cini mi se...

Prva igra:

PC/CD: bilo to daleke '95, jedan cd sa full mini igricama, a prvu koju sam igrao je bila neka avantura... mislim... - al ne pamtim joj ime, tako da to otpada. Prve igre kupljene koje se secam je Need For Speed 3: Hot Pursuit

PS1: Need For Speed 4: High Stakes

Battlefield 2 :D

Defender of the Crown i Populous za Amigu tokom iste shopping ture u Gracu. Koliko su konkretno igre kostale, ne secam se tacno, posto je uz njih kupljeno i nekoliko kutija praznih disketa, novi Competition Pro, dodatni floppy i jos neke gluposti i to sve u shilinzima, sto je prilicno otezalo pamcenje cifre (aka "besmislena informacija").
Bas tu kupovinu sam zapamtio, jer sam tom prilikom prvi put video i Verbatim medije, tj. 3,5" DD diskete ("posto li su im ove Vitaminka diskete?" :d ).

Jos nemam tu prvu igru.Ali ko zna mozda cu je nekad i pazariti.

Nazad
Vrh Dno