Bane® je napisao(la):Ja mozda jesam mator, ali stvarno ne razumem tvoje pitanje.
Kolko si je platio (gde)?zmajns je napisao(la):Izvadio V3 3000, ubo V5.
A ceo forum vec pomislio da si resio taj problemnotax je napisao(la):Ako je to neka rasprodaja, ja bih jedan V4 4500, molim.
vlasta je napisao(la):Kolko si je platio (gde)?
vlasta je napisao(la):A ceo forum vec pomislio da si resio taj problem![]()
Nego da se uozbiljimo, jel' bilo nekih konkretnih ponuda ?
notax je napisao(la):Ma, ljudi su neozbiljni. Kada sam ponudio 90 DM, gomila me napala da je malo. Spreman sam da dam i 100 DM za karticu, a zasto - ne znam. Svestan sam da je sporija od GF256 u 3D i to dosta sporija, ali eto, kao, bolji je 2D i DivX.
Pa, evo, chovek je kupio V5 5500 za 180 DM, a to je dupla V4 4500 (sa 2 VSA-100 chipa i 2x32 Mb)
Boze svasta, pa svi koji imaju V5 imaju i tower kuciste, to se podrazumevafilipenko je napisao(la):P.S. svaka cast za cenu. Fino si prosao. A je li, jesi li uspeo da je uglavis bez struganja kucista?
filipenko je napisao(la):Dabogda ti Bog dao Bozju srecu, dete Bozje i blagosloven bio od Gospoda Boga svoga jedinoga jer ti njegovu poruku svetu u obliku V5500 prepoznati umes![]()
P.S. svaka cast za cenu. Fino si prosao. A je li, jesi li uspeo da je uglavis bez struganja kucista?
zmajns je napisao(la):U onome sto ja igram mi je brza i od GTS-a (5500). Alien vs. Predator 2, Unreal Tournament, a da ne pricamo koliko je slika lepsa. Jedva sam cekao da se otarasim GForce-a. Jos ako ovaj 6000 proradi, eto meni veselja na duze vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari