Šta je novo?

V5 5500 pomoc!?

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Izvadio V3 3000, ubo V5. instalirao drivere sa CD-a. UT, Heretic i Strike Force se ubijaju ?

Ja mozda jesam mator, ali stvarno ne razumem tvoje pitanje.

v5

Bane® je napisao(la):
Ja mozda jesam mator, ali stvarno ne razumem tvoje pitanje.

:))) Sad vec nebitno, samo su se izmesali stari i novi driveri. Svaka igra krene, pa se zakuca Windows. Ali evo radi, radiiiiiiiii

Ako je to neka rasprodaja, ja bih jedan V4 4500, molim. :D

notax je napisao(la):
Ako je to neka rasprodaja, ja bih jedan V4 4500, molim.
A ceo forum vec pomislio da si resio taj problem :D

Nego da se uozbiljimo, jel' bilo nekih konkretnih ponuda ?

Pozdrav jos jednom povlascenom V5 posedovaocu ;)
Ako bude problema, tu sam :)

vlasta je napisao(la):
A ceo forum vec pomislio da si resio taj problem :D

Nego da se uozbiljimo, jel' bilo nekih konkretnih ponuda ?

Ma, ljudi su neozbiljni. Kada sam ponudio 90 DM, gomila me napala da je malo. Spreman sam da dam i 100 DM za karticu, a zasto - ne znam. Svestan sam da je sporija od GF256 u 3D i to dosta sporija, ali eto, kao, bolji je 2D i DivX.
Pa, evo, chovek je kupio V5 5500 za 180 DM, a to je dupla V4 4500 (sa 2 VSA-100 chipa i 2x32 Mb)

notax je napisao(la):
Ma, ljudi su neozbiljni. Kada sam ponudio 90 DM, gomila me napala da je malo. Spreman sam da dam i 100 DM za karticu, a zasto - ne znam. Svestan sam da je sporija od GF256 u 3D i to dosta sporija, ali eto, kao, bolji je 2D i DivX.
Pa, evo, chovek je kupio V5 5500 za 180 DM, a to je dupla V4 4500 (sa 2 VSA-100 chipa i 2x32 Mb)

U onome sto ja igram mi je brza i od GTS-a (5500). Alien vs. Predator 2, Unreal Tournament, a da ne pricamo koliko je slika lepsa. Jedva sam cekao da se otarasim GForce-a. Jos ako ovaj 6000 proradi, eto meni veselja na duze vreme

Dabogda ti Bog dao Bozju srecu, dete Bozje i blagosloven bio od Gospoda Boga svoga jedinoga jer ti njegovu poruku svetu u obliku V5500 prepoznati umes ;)
P.S. svaka cast za cenu. Fino si prosao. A je li, jesi li uspeo da je uglavis bez struganja kucista :D ?

filipenko je napisao(la):
P.S. svaka cast za cenu. Fino si prosao. A je li, jesi li uspeo da je uglavis bez struganja kucista :D ?
Boze svasta, pa svi koji imaju V5 imaju i tower kuciste, to se podrazumeva ;)

filipenko je napisao(la):
Dabogda ti Bog dao Bozju srecu, dete Bozje i blagosloven bio od Gospoda Boga svoga jedinoga jer ti njegovu poruku svetu u obliku V5500 prepoznati umes ;)

Bez problema, pomerio hard mesto vislje :)

zmajns je napisao(la):
U onome sto ja igram mi je brza i od GTS-a (5500). Alien vs. Predator 2, Unreal Tournament, a da ne pricamo koliko je slika lepsa. Jedva sam cekao da se otarasim GForce-a. Jos ako ovaj 6000 proradi, eto meni veselja na duze vreme

Mislim, sto si ljudima morao da otkrijes u cemu je caka. Ja sam hteo V4 4500 da pazarim iz istih razloga, jedino sto sam ja siromasno dete, pa je to trebala da bude ta skromnija varijanta.:wave;

Nazad
Vrh Dno