Šta je novo?

V3i VS. V3x

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Shta je bolje uzeti od gore navedena modela?Prednosti i mane jednog i drugog telefona...Dvoumim se koji da uzmem,a hocu shto pre:),nadam se da cete mi pomoci u razreshenju dileme,unapred hvala...

ako su ti bitne bolje fotografije onda uzmi v3x a vishe volish da ti telefon bude manji i tanji onda v3i. ja bih lichno uzeo v3i. mislim da razlika u ceni nije velika ~20eur, mnogo mi je lepshi i nije mi potrebna ne znam kako kvalitetna kamera na telefonu.

V3x i V3i nemogu da se porede... V3x ima 2mp kameru, vishe memorije,blic,bolje lezhi u ruci...

v3x je duplo deblja,isto ima memory slot ko i v3i, v3i ima 1.3mp (tako nesto)kameru a v3x 2mp,ali ta *0.7 razlika u kameri se UOPSTE ne vidi kad se prebace slike na komp,bukvalno je sve isto...imao sam sve 3 :)

Pa razlika u intenoj memoriji je skoro 60 mb,plus uz v3x u standardnom pakovanju dolazi josh memorijska kartica od 128 mb,to je bash bitna razlika?

khm,ja sam uz v3i dobio 128mb a u v3x nisam nista :)

uostalom uzmi koja ti se svidi,ali v3x...nije to to,nije tanka kao ove druge 2 :smoke:

Poslednja izmena:
Ali zato v3x 240x320 piksela ekran dok je kod v3i ostao stari 176x220

Uzeo sam v3x,extra je tel,hvala svima onima koji su ga preporucili,poredio sam ga sa v3i i definitivno mi se ovo i vishe svidja i bolji je za klasu...

Vrh Dno