Imam problem sa uplovdovanjem igrica na V3r, procitao sam sve moguce guide-ove, koristio sam p2k tools, RSD Lite, Midway, JADMaker,JADGen, P2k Man,PST 6.7. Editovao sam SEEM 0032_0001, dobio sam opciju Java App Loader. Kad pokusam da uploadujem igricu preko p2k Tools-a, izbaci mi gresku: Error -- Unable read file:: C:\DOCUME~1\MYPC\LOCALS~1\Temp\~p2kt~J2MEST, posle cega se ikonica za instalaciju pojavi u KJava folderu, ali u telefonu ne. P2Ktools prepozna drajvere za telefon, sija mi zelena lampica u donjem levom uglu, uspeo sam sve drugo preko njega da isprebacujem ali ne i igricu, cak sam i SEEM editovao sa njim! Igrice koje vec imam u telefonu ne izlistava u KJava folderu.
Sto se tice Midway-a, uradim sve kako pise u guide-u, na telefonu mi se pojavi DOWNLOAD, pa ACCEPT... i nakon toga pokaze download bar 0% na nekoliko sekundi i ispise FAILD. Pokusao sam sa preko 20 razlicitih igrica (naznacene su za moj model telefona) i naravno koristio sam JAD i JAR fajlove koji su u istom folderu. Moj telefon je inace sa O2 mreze(Trenutno je na Telenoru

), sve opcije su mu u O2 interfejsu, mozda tu postoji neki problem ili moram jos nesto u SEEM fajlu da editujem!
POMOZITE, mucim se vise od mesec dana sa ovim!!!!