Šta je novo?

V3 java games problem

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Kako prebaciti na V3 java igrice, sa Motorola Phone tools, preko usb kabla?
Mogu u phone exploreru da prebacim video, slike i mp3, ali nikako java igrice.
Sta mi je ciniti?

Probaj P2KTools, dobićeš i odgovarajući P2K drajver za telefon, samo sledi uputstva. Na V180 može da se radi šta hoćeš, čak i totalno da se upropasti telefon - do tih detalja ga je moguće "frizirati". :)

Takođe postoji P2K plugin za Total Commander, koji bi ti verovatno zamenio MPT donekle. Za instalaciju Jave verovatno ovo prvo rešenje.

ne mogu da nadjem to za dnld stalno me baca na neke gluposti.

Uzeo sam i bluetooth i prebacujem preko njega i slike i melodije, ali ne i igrice.
Ustvari sta se desava: Neke igrice mogu {jedna od pedeset} da prebacim, ali posle ne mogu da je nadjem na telefonu. Dok sa k700 sve radi bez ikakvih problema.
Sta sada?

ja ih kacim na sajt i preko gprs-a skidam i usput instaliram :smoke:

Pa nije u tome fora, ortak prvo kupi kabl, a zatim i plavi zub, ali i dalje nista od igrica...
Nije mi jasno kako.
Tel primi neku igricu, vidi se zauzece memorije u telefonu, ali nje nema nigde. Gde je?

I jos jedno pitanje u vezi V3. Da li moze da snima klipove, negde citam moze neki kazu ne moze.
Da li bi flesovanje resilo problem sa igricama i klipovima?

dr.Tiristor je napisao(la):
Pa nije u tome fora, ortak prvo kupi kabl, a zatim i plavi zub, ali i dalje nista od igrica...
Nije mi jasno kako.
Tel primi neku igricu, vidi se zauzece memorije u telefonu, ali nje nema nigde. Gde je?

I jos jedno pitanje u vezi V3. Da li moze da snima klipove, negde citam moze neki kazu ne moze.
Da li bi flesovanje resilo problem sa igricama i klipovima?
inace je moguce da prosiris memoriju na 8mb i da dobijes mogucnost video zapisa ali tih 8mb je "compressed" i telefon sporije radi nego uobicajeno...(za nekih 20-30% ) treba ti samo novi "flex" koji mozes naci na sajtu koji sam ti dao iznad. :wave:

Poslednja izmena:
E hvala puno, skinuo sam P2K i uspeo da instaliram igrice i sve ok... ALI: Retko koja igrica hoce da se pokrene, stoji crveni precrtani krug i te ne mogu da se pokrenu. Od deset, radi jedna, mozda dve!
I posle svake instalacije tel mora da se resetuje, sto je glupo, ali 'ajde...

Nego znas li mozda koja je to verzija posto sam isao u par servisa gde su me samo cudno gledali kao ovce...? Kao mogu da ga flesuju, ja pitam koja verzija softa, oni kako koja, pa za V3?! OMG, rekoh, ne vredi se ubedjivati... A tako je to kada zaposle zgodnu ribu da prodaje telefone ali bez mozga... Pa znas li koju verziju da trazim i skinem, koja je ta sto sam te pitao, sto sam trazio?

Doktore, ako iskopaš dobru verziju negde i uspeš da flešuješ telefon, obavezno prosledi stečeno znanje, pošto bi prijatelju prijalo jedno osveženje V3. Onaj softver na jadnom telefonu gori ne može biti, posebno pretraživanje phonebooka.

Hm... Ja ne znam da li mogu ja da ga fleshnem preko usb-a ili moram na box koji nemam?

nidza je napisao(la):
Probaj P2KTools..... čak i totalno da se upropasti telefon
Izvini, jesi li ti neka Kleopatra :D ?

Eno ga razje8o fon, ne radi mu budilnik, skinovi... :d :d :d

Dobro, niko ga nije terao da cacka. Tako da ce taj flash uslediti jako brzo.... :p

Haha, kako sam se smejao... hahahaha :d

Poslednja izmena:
Kad je čačkao šta ne treba. Rekoh ti ja da sa P2K može svašta da se pročeprka po telefonu. Čovek treba da bude razuman i da se zadrži na manipulaciji sa fajlovima i instalaciji Java aplikacija. Aj', kad skontate šta i kako sa flešovanjem, očekujem info. ;)

I pozdravi drugara. :d

instalirao sam plugin za totalcmd, P2K, i kopiram sa skinove u skins dir. ali ih telefon ne vidi? what to do?:p

Da, sa skinovima ni je ne mogu da se skontam nikako... Sta prebaciti od gomile extractovanih fajlova?

jel ima neko mozda RSD Lite ? (programcic)

Imam problem sa uplovdovanjem igrica na V3r, procitao sam sve moguce guide-ove, koristio sam p2k tools, RSD Lite, Midway, JADMaker,JADGen, P2k Man,PST 6.7. Editovao sam SEEM 0032_0001, dobio sam opciju Java App Loader. Kad pokusam da uploadujem igricu preko p2k Tools-a, izbaci mi gresku: Error -- Unable read file:: C:\DOCUME~1\MYPC\LOCALS~1\Temp\~p2kt~J2MEST, posle cega se ikonica za instalaciju pojavi u KJava folderu, ali u telefonu ne. P2Ktools prepozna drajvere za telefon, sija mi zelena lampica u donjem levom uglu, uspeo sam sve drugo preko njega da isprebacujem ali ne i igricu, cak sam i SEEM editovao sa njim! Igrice koje vec imam u telefonu ne izlistava u KJava folderu.
Sto se tice Midway-a, uradim sve kako pise u guide-u, na telefonu mi se pojavi DOWNLOAD, pa ACCEPT... i nakon toga pokaze download bar 0% na nekoliko sekundi i ispise FAILD. Pokusao sam sa preko 20 razlicitih igrica (naznacene su za moj model telefona) i naravno koristio sam JAD i JAR fajlove koji su u istom folderu. Moj telefon je inace sa O2 mreze(Trenutno je na Telenoru :) ), sve opcije su mu u O2 interfejsu, mozda tu postoji neki problem ili moram jos nesto u SEEM fajlu da editujem!
POMOZITE, mucim se vise od mesec dana sa ovim!!!!

Probaj sa programom MotoMidMan, ja sam sa njim ubacivao dok sam imao rokr e1 i sve je lepo radilo.:)
Puno ime programa je Moto Midlets Manager.

Heh, nema problema, pitaj ako te interesuje jos nesto. Inace, mnogo volim Motorole zbog njihove modabilnosti.:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno