Šta je novo?

V-Rally 3.....pomoc?

marko11111

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2002
Poena
619
Dakle, ova "greska" mi se javlja pri startovanju igre...os je XP, a graficka GF 4mx440.Nikakav patch ili update nisam nasao na netu.

Zna li neko o cemu se radi?

Ok...jel neko uopste igrao ovu igru????

Pa sta vam je??? :eye: Nije toliko losa igra, sudeci po kritikama koje sam citao i screen shot-ovima..cini mi se da je priblizna cmr3...ajde bre, ionako nista ne radite sledecih nekoliko dana,nek neko proba... :D

cheers

drapin je napisao(la):
...

U pravu si, priblizna je... O:)

AHAAA..ti si je igrao??? :mrgreen: jel na windows xp-u?sa kojom grafickom karticom?koji driveri za graficku?koji procesor?

cheers

marko11111 je napisao(la):
...

AHAAA..ti si je igrao??? :mrgreen: jel na windows xp-u?sa kojom grafickom karticom?koji driveri za graficku?koji procesor?

cheers

Samo demo, bilo mi dovoljno...

Igra je OK, odlicna za zanimaciju, samo je fizika ponasanja nikakva.
Tu gresku sto ti izbacije nije nista precizno. Klikni na to "more information" pa vidi sta je u pitanju. Mozda DirectX, mozda revizija drajvera. Meni pod 98SE nije javljao nikakav bag, nisam je probao pod XP-om.

"more information" izbazuje gomilu nekakvog koda koji meni ne znaci nista.da posaljem microsoftu pa da vidim sta ce oni da kazu? :mrgreen:
driveri su 44.01, a grafika gf4 mx440,directx 9.1b..mislim da nije toga,jer masa drugih igara ne pravi nikakve probleme.
moguce da je zbog toga sto je ovo "legalno" izdanje :mrgreen: , pa se mozda ne slaze sa xp-om ,ali opet...na netu nema "patcha" za xp...

cheers

Nazad
Vrh Dno