Šta je novo?

Uznemiravanje

E meni su te agencije zivi hit :D Ne znam zasto ali sa njima volim da caskam.
Npr pustim devojku da prica deset minuta neprekidno (nekoliko puta moram da sacekam da dodje do daha), da isprica sve sto treba i na kraju kada me pita da li sam zainteresovan, samo joj odbrusim NE :)
Takodje koliko sam upucen, oni nemaju prava da te tek tako uznemiravaju. Cesto im to napomenem a onda pocnem ja njih da ispitujem: Ime i kontakt nadredjenog, Ime firme sa sve podacima itd itd
E tada se njihov tecan i profesionalan govor pretvara u zamuckivanje a neretko i spustaju slusalicu :)

Nazalost imam 23 godine i glas koji zvuci kao da imam 17 tako da nazalost ne mogu primeniti to u praksi :(
Legendarna fora :)

dobih pre 10 dana postom odgovor na reklamaciju za uznemiravanje .. ukratko, utvrdili su postojanje uznemiravanja, i shodno tome preduzeli meru upozorenja 'njihovom korisniku' pred iskljucenje. I ukoliko se uznemiravanje nastavi, mole me da im ponovo dostavim prijavu ...

Ja ih uglavnom kulturno otkačim nakon prve rečenice jer ne zovu baš mnogo često pa mi se još nisu popeli na živce. Vjerovatno zato što uglavnom zovu prepodne i ranije popodne kad
nikoga nema kući, mada mi se dešavalo i uveče da me zamlaćuju

Nazad
Vrh Dno