moca87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 8500G & Noctua NH-U9S
- Matična ploča
- Gigabyte B840M Aorus Elite WIFI
- RAM
- Kingston Fury Beast 2x8Gb 5600MHz
- Storage
- Corsair MP510 240Gb & WD RED 4Tb
- PSU
- Fractal Design ION+ 660P
- Kućište
- Chieftec BS-20B-OP
- Monitor
- Lenovo ThinkVision T22i-20
- Miš & tastatura
- Xiaomi & Logitech K360 wireless
Dakle zanima me kakvi su sadashnji primerci DFI LanParty UT nF4 Ultra-D i AMD Athlon 64 3000+ Venice Box S939 jel kupovao neko skoro,jel se CPU dobro klokuje,
sta mislite o Leadtek 7300GT?
Imam jos jedno pitanje,znam da nije vezano za ovu temu i izvinjavam se zbog toga ali nisam dovoljno dugo na forumu da bi postavio nesto u Procena vrednosti pa me zanima koliko bih otprilike mogao da uzmem kesha za moju plocu,procesor(biran primerak),napajanje,modem,dvd-rw,dva cd-rw i najobicnije kuciste?Na plocu bi dao garanciju 2 meseca,nije da imam nekih problema,radi ona extra al znaci puno s'obzirom da je stara 3 godine,a procesor ne vidim zasto ne bi radio ako se koristi isto kao do sad.
Po onim cenama sto sam video na pcberzi mislio sam da trazim preko 100e za sve zajedno ali stvarno bi mi dobro dosla pomoc oko ovoga.:wave:
sta mislite o Leadtek 7300GT?
Imam jos jedno pitanje,znam da nije vezano za ovu temu i izvinjavam se zbog toga ali nisam dovoljno dugo na forumu da bi postavio nesto u Procena vrednosti pa me zanima koliko bih otprilike mogao da uzmem kesha za moju plocu,procesor(biran primerak),napajanje,modem,dvd-rw,dva cd-rw i najobicnije kuciste?Na plocu bi dao garanciju 2 meseca,nije da imam nekih problema,radi ona extra al znaci puno s'obzirom da je stara 3 godine,a procesor ne vidim zasto ne bi radio ako se koristi isto kao do sad.
Po onim cenama sto sam video na pcberzi mislio sam da trazim preko 100e za sve zajedno ali stvarno bi mi dobro dosla pomoc oko ovoga.:wave:
Poslednja izmena: