Šta je novo?

UZASNO iritirajuci problem sa language bar-om

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Ja ga odaljim od system tray-a, on se priblizi, ja ga odaljim, on se priblizi, JA GA ODALJIM ON SE PRIBLIZI !!! Izludjuje me bukvalno! Priblizava se sam od sebe, bez neke logike i pravila. Nekada ga system tray do pola preklopi kada je "uvucen" (tray) a ja ga razvucem.

Zasto bre nece da stoji tamo gde ga postavim????????

Pa primeti da kada desnim tasterom kliknes na l. bar, iz menija mozes da izaberes Adjust The Language band position cime se bar vraca gde treba :) Nisi jedini sa tim problemom, to je ocigledno bug koji su primetili u zadnji momenat pa su zato implementirali ovu opciju :)

Da, primecujem, ali kada kliknem na to on ga vrati na neko mesto za koje on smatra da je ok bez obzira sto ga ja pre toga vise odaljim. Ali ako je bag, tj. ako se svima to desava onda u redu...

A meni je nestala ikonica?
I u desnom kliku na task bar se ne pominje language bar

Kliknes desnim pa odes na toolbars i tu bi trebalo da ti bude stikliran Language bar. Mada se i meni po nekada istripuje i nestane pa se onda opet pojavi.

Civil je napisao(la):
Kliknes desnim pa odes na toolbars i tu bi trebalo da ti bude stikliran Language bar. Mada se i meni po nekada istripuje i nestane pa se onda opet pojavi.
Da, potpuno isto i imeni.. a kad odem na task bar - toolbars - language bar
Language bar je štikliran a ikonice nema..onda je kroz Control Panel aktiviram pa posle nekog vremena ona opet nestane i tako u krug....

Fidelio je napisao(la):
Da, potpuno isto i imeni.. a kad odem na task bar - toolbars - language bar
Language bar je štikliran a ikonice nema..onda je kroz Control Panel aktiviram pa posle nekog vremena ona opet nestane i tako u krug....
Da li si probao na ovaj nacin?

Control Panel > Regional and Language Options > Languages page - click Details But first on Advanced page I need *uncheck* 'Turn off Advanced Text facilities': it must be *not* checked, then Apply, then on the main page click 'Language Bar' and enable it.

Na to sam i mislio kad sam napisao " .. onda je kroz Contol panel aktiviram.."

jednostavno ga iskljuci da se ne vidi,i mene jako nervira

a moze dosta da umanji problem ako se taskbar zakljuca (dklick na taskbar>Lock the Taskbar).
Ne znam kako ostali, al` ja po definiciji sve toolbarove u drzim lock-ovano

Nazad
Vrh Dno