Šta je novo?

UV neonke?

Hvala GSM, nisam uslikao da postavim slike, inace mnogo manje svetle nego na slikama bas uopste ne sljaste, ja sam moje postavio paralelno jednu skroz dole, a drugu iza lima koji ide ispod napajanja tako da se spolja ne vidi a svetli extra. Da ne otvaram novu temu meni treba UV sensitive IDE kabl plavi i UV sensitive ili Blue Led 12 cm za CPU fan da stavim umesto onog na TT Big Typhoon.

Nema na cemu 🙂 Sto se tice UV ide kabla, imam ja bas takav plavi CoolerMaster u masini, a pazario sam ga u Imtel-u...E sad bio sam skoro i mislim da trenutno imaju samo sata i fdd uv kablove. UV ventilatore su imali ranije al` sad ih nema nazalost - mozda eventualno pogledati sta Desk nudi (www.desk.co.yu) posto oni sada valjda distribuiraju CM.

Hehe. Jedan lik sa xs foruma je postavio nekoliko 40-incnih neonki u sobu i to mu jedino osvetljenje. Nije bas najzdravije, al...

Izgleda sasavo, ali njega glava vise ne boli 😀 (by Kosmodisk :d )

Poslednja izmena:
mnogo slabije svetle nego na slikama

samo ne znam gde da uglavim onaj prekidac 😀

ja sam ga uglavio da se ne vidi iznad hdd racka je komplet sve i uvek je ukljucen, gledao sam i Desk i Imtel trenutno nemaju ni kablove ni ventilatore UV plave. Koliko znam to i kad dodje jako brzo ode pa ostanu u drugim bojama. A FDD i SATA sam vec uzeo, tako da mi treba jos samo IDE.

Nesto mi tu nije jasno. Ako brzo odu zasto ih ne naruce vise? :trust:

Znaci pitanje je, gde ima da se nadje gore navedeno cudo :cigar:, UV lampa, Black Light lampa sta vec nesto od cega ce da zasvetli moja graficka...:type:

Nešto ovako za 325 din :wave:
ja samo kupio u Multicom-u ...možeš u Despota Stef. -ex 29.novembar (negde kod Banije)

Poslednja izmena:
ali to nije uv neonka 😉

Nešto ovako za 325 din :wave:
ja samo kupio u Multicom-u ...možeš u Despota Stef. -ex 29.novembar (negde kod Banije)

Hvala, ali to nije UV neonka, a zao mi da ti kazem imas ih i za 260 dindzi u Stedrakom-u kod nove Arene na NBG 😀 ...imam tih par jos iz proslih kucista ali ih ni ne palim...

zao mi da ti kazem imas ih i za 260 dindzi u Stedrakom-u kod nove Arene na NBG 😀

Auu 😀 Pa nisi trebao ovo da pominjes, sada tih 65 dinara razlike nikada nece biti prezaljeno 😉 A moglo je pametnije da se uloze - 1.5l coca cole ili nesto sl 😀

Znam 😡 da nije UV neonka ali sam mislio kao predlog ili zamena za njih.
P.s. kućište nije moje već sam dao predlog jer jedan drugar ovako odradio ali ako baš UV tražiš... neki asortiman ThermalTake-a...

Ma ne zelim da se nesto trosim specijalno na te stvari, donece mi ortak od preko i gotova stvar, iako mi stvarno nije najjasnije zasto ih nema u prodaji. Gomila stvari, kablova, kulera, kartica, sve reaguju na UV rasvetu, a kod nas UV rasvete nigde...a onih 65 dindzi, pa boze moj jos malo dodas i imas krmachu piva uz neku tekmu :cigar:

Evo Španci deru Grke 20 razlike a UV neonki nigde😀 ,vidjao sam ih u nekoliko radnji po gradu ali samo kao exponat,kao da u bre od zlata:wall:

Nazad
Vrh Dno