Šta je novo?

UV neonke?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Znaci pitanje je, gde ima da se nadje gore navedeno cudo :cigar:, UV lampa, Black Light lampa sta vec nesto od cega ce da zasvetli moja graficka...:type:

da, da video sam, cekam da odgovori na pm, nego me zanima da li jos negde ima da se pazari isto...

i ja cekam da se javi na pm 😀

malo je skupo 1400 dindzi....

dzaba rasprodato 🙁

Cwelle je napisao(la):
Da je rekao 700-800 din pa ajde, al' 1400... Mnogo... :wall:

E pa Cwelle momce, evo ako ti nabavis/doneses iz inostranstva UV neonkice i ako ti se bude isplatilo da ih prodajes za 700-800 din prvi cu od tebe da kupim bar 1 pakovanje nekome za poklon

Cwelle je napisao(la):
Pa da ih prodajes za 1400??? 😛

A ne, u tom slucaju ima da ih poklanjam beskucnicima :eyebrows:

Poslednja izmena:
Bice nova emisija na MTV - "Pimp my refridgerator cardboard box" :d

Poslednja izmena:
kakav bre MTV sad :,,: ...jesu stvarno ove UV lampe tako deficitarna roba :crash:

Meni je neverovatno da je pre bilo u imtelu i na jos par mesta one cm uv neonke i dosta jeftine i od jednom je nestalo i nigde vise nikad !!! 🙁
Zar je cm prestao sa proizvodjom uv neonki? Mislim da sam u piramidi ili negde video termantake uv ali su ekstremno skupe

illidan je napisao(la):
dzaba rasprodato 🙁

Kako sad rasprodato ? Juce popodne postavio coek oglas i do ponoci prodao sve,sta komad dva ili cak tri komada.Smesno a skupo!Te iste Sharkoon COLD CATHODE LIGHT 2 IN 1 UV (Blue,Green,Red,White,Yellow,Purple,RGB,Black) mogu da nabavim i da ponudim po barem 400 din nizoj ceni a mozda i jeftinije (12 e : 1000 din),a da ne kazem za zalman vf700 cu led da je precenjen.Na Berzi ima da se kupi vf900 cu po ceni od 43 e i vf700 cu 36 e,45 e je mnoooogo:whip: .Zainteresovani organizujete se i pravac na PM 😉 .

eto vidis to nije losa ideja.....ja sam zainteresovan

Poslednja izmena:
shina1 je napisao(la):
Meni je neverovatno da je pre bilo u imtelu i na jos par mesta one cm uv neonke i dosta jeftine i od jednom je nestalo i nigde vise nikad !!! 🙁
Zar je cm prestao sa proizvodjom uv neonki? Mislim da sam u piramidi ili negde video termantake uv ali su ekstremno skupe
Nikada u Imtelu nije bilo CM-ovih UV neonki...

djolez je napisao(la):
Kako sad rasprodato ? Juce popodne postavio coek oglas i do ponoci prodao sve,sta komad dva ili cak tri komada.Smesno a skupo!Te iste Sharkoon COLD CATHODE LIGHT 2 IN 1 UV (Blue,Green,Red,White,Yellow,Purple,RGB,Black) mogu da nabavim i da ponudim po barem 400 din nizoj ceni a mozda i jeftinije (12 e : 1000 din),a da ne kazem za zalman vf700 cu led da je precenjen.Na Berzi ima da se kupi vf900 cu po ceni od 43 e i vf700 cu 36 e,45 e je mnoooogo:whip: .Zainteresovani organizujete se i pravac na PM 😉 .

A jel tebe to neko pitao za strucno misljenje ili sta? :wall: Sto se neonki tice nisam ja doneo sleper da prodam ovde vec 10ak pakovanja za sebe i drugove i sta ostane za prodaju.Ljudi poslali pm-rezervisali i gotovo. A ti ih lepo, posto vec mozes, nabavi pa ih prodaj i po 100 dinara pakovanje, ko ti brani?
Sto se Zalmana tice, LED varijanta je u svakom slucaju skuplja od obicne koja ima obicni crni ventilator. Cena je kakva jeste, kome odgovara kupice a kome ne odgovara nece kupiti, zar ne?Ti nadji jeftinije pa kupi ili naruci ili sam donesi iz inostranstva i kraj price. A ne tu da izigravas drvenog advokata i da pametujes sa copy-paste oglasima sa drugih sajtova...Ustvari najbolje bi bilo da pratis sve oglase ovde na benchu pa da onda trazis gde to ima da se nadje jeftinije i da nas sve redovono obavestavas o tome 😀

Cwelle je napisao(la):
Verovatno je covek imao dve. :d

Ne ustvari nisam imao nijednu neonku a takodje nisam imao nijedan Zalman cooler, vec ja to iz ciste dokolice postavljam oglase kako bi ljudi videli da i ja nesto prodajem i kako bi se dopisivao sa njima preko pm-a posto nemam preca posla 😀

CAR je napisao(la):
Nikada u Imtelu nije bilo CM-ovih UV neonki...
Verovao ili ne, jeste bilo CM neonki UV Purple u početku. Gledam sad karticu artikla, poslednja je prodata 25.11.2004. za 710 din. Onda su prestali da ih isporučuju, pa izbacili iz cenovnika, a zatim su izbacili i plave... ne proizvode više.

GSM je napisao(la):
Ne ustvari nisam imao nijednu neonku a takodje nisam imao nijedan Zalman cooler, vec ja to iz ciste dokolice postavljam oglase kako bi ljudi videli da i ja nesto prodajem i kako bi se dopisivao sa njima preko pm-a posto nemam preca posla 😀

That's so sad...🙁

UV neonki nema nigde, mozda negde ima al' su dobro zabidzene pa ih se ne moze naci, jedino sto sam nasao u PIN-u u Novom Sadu UV fanove CM osmice i dvanestice i dobre su cene...ali u Novom Sadu :smash:
...mora da ih ima i u Beogradu...cudi me da Desk nema kad su oni vec sada njihovi predstavnici sta li...

Poslednja izmena:
GSM je napisao(la):

Istina Boli ! Nazalost za tebe i takve poput tebe na Benchu nema ovaca
za sisanje,niti krava za muzenje,znas ?!:smash:

P.S. Posto postajes bezobrazan,jeste Led varijanta skuplja ali za 2-3 e ne 9 e,pitao sam coveka koji nabavlja zalmana i rekao da moze da nabavi Zalman vf700 Cu Led po ceni od 39 e.

Poslednja izmena:
djolez je napisao(la):
Istina Boli ! Nazalost za tebe i takve poput tebe na Benchu nema ovaca
za sisanje,niti krava za muzenje,znas ?!:smash:

P.S. Posto postajes bezobrazan,jeste Led varijanta skuplja ali za 2-3 e ne 9 e,pitao sam coveka koji nabavlja zalmana i rekao da moze da nabavi Zalman vf700 Cu Led po ceni od 39 e.

Da pogodim, ti si nekakav borac za prava potrosaca i od sada ces zaista komentarisati sve oglase i pomagati clanovima ovog foruma i posredovati svojim mudrim savetima pri svakoj prodaji/kupovini 😀 Kao sto sam vec rekao, ja nikoga ne teram da kupi bilo sta, ko hoce i kome odgovara kupice a kome ne odgovara nece, veoma jednostavno zar ne? Mogao sam ja da trazim i 500eur -moja stvar, al` kakve to veze ima sa tobom i sta tebe zabole bas...Osim ako nisi ti taj "covek koji nabavlja zalmana" ? Pravo da ti kazem, zarada na ovim stvarima ionako nije preterano velika niti vredna truda i cimanja a pogotovo natezanja sa likovima koji bi ti oci iskopali za 1eur. Meni je bitno da sam sebi i svojim ortacima doneo iz inostranstva ono sto su hteli, a kao sto rekoh pored toga sam doneo i par komada za prodaju - dakle nisam ja nikakav trgovac niti preprodavac. A sto se cene tice - evo ja cu da ih prodam za 38.99 i imam ih na lageru odmah. Znas samo kako me nesto zabole za par evra gore-dole...A inace, ne znam koliko si trgovao sa ljudima sa ovog foruma, ali sasvim je normalno da se sa nekim dogovoris i za neki popust ako si ozbiljan kupac tj nizu cenu od one koja je navedena u oglasu, pogotovo za neke skuplje ili relativno skuplje stvari. Da si me, recimo, kontaktirao sa ozbiljnom namerom da pazaris VF700 mogao bi samnom i da se dogovoris oko cene... Sve u svemu, gledaj svoja posla i uzivaj

Poslednja izmena:
GSM je napisao(la):
Da pogodim, ti si nekakav borac za prava potrosaca i od sada ces zaista komentarisati sve oglase i pomagati clanovima ovog foruma i posredovati svojim mudrim savetima pri svakoj prodaji/kupovini 😀 Kao sto sam vec rekao, ja nikoga ne teram da kupi bilo sta, ko hoce i kome odgovara kupice a kome ne odgovara nece, veoma jednostavno zar ne? Mogao sam ja da trazim i 500eur -moja stvar, al` kakve to veze ima sa tobom i sta tebe zabole bas...Osim ako nisi ti taj "covek koji nabavlja zalmana" ? Pravo da ti kazem, zarada na ovim stvarima ionako nije preterano velika niti vredna truda i cimanja a pogotovo natezanja sa likovima koji bi ti oci iskopali za 1eur. Meni je bitno da sam sebi i svojim ortacima doneo iz inostranstva ono sto su hteli, a kao sto rekoh pored toga sam doneo i par komada za prodaju - dakle nisam ja nikakav trgovac niti preprodavac. A sto se cene tice - evo ja cu da ih prodam za 38.99 i imam ih na lageru odmah. Znas samo kako me nesto zabole za par evra gore-dole...A inace, ne znam koliko si trgovao sa ljudima sa ovog foruma, ali sasvim je normalno da se sa nekim dogovoris i za neki popust ako si ozbiljan kupac tj nizu cenu od one koja je navedena u oglasu, pogotovo za neke skuplje ili relativno skuplje stvari. Da si me, recimo, kontaktirao sa ozbiljnom namerom da pazaris VF700 mogao bi samnom i da se dogovoris oko cene... Sve u svemu, gledaj svoja posla i uzivaj

No comment !!! :banana:

P.S Konkurencija je cudo !!! 😉

Zar black light i UV nije jedno te isto?
Black lights and UV (Ultra Violet) lights are one and the same, and are designed to illuminate fluorescent effects.

Poslednja izmena:
Black Light = Ultra Violet:smash:

Nazad
Vrh Dno