Cwelle je napisao(la):Da je rekao 700-800 din pa ajde, al' 1400... Mnogo... :wall:
Cwelle je napisao(la):Pa da ih prodajes za 1400??? 😛
illidan je napisao(la):dzaba rasprodato 🙁
Nikada u Imtelu nije bilo CM-ovih UV neonki...shina1 je napisao(la):Meni je neverovatno da je pre bilo u imtelu i na jos par mesta one cm uv neonke i dosta jeftine i od jednom je nestalo i nigde vise nikad !!! 🙁
Zar je cm prestao sa proizvodjom uv neonki? Mislim da sam u piramidi ili negde video termantake uv ali su ekstremno skupe
djolez je napisao(la):Kako sad rasprodato ? Juce popodne postavio coek oglas i do ponoci prodao sve,sta komad dva ili cak tri komada.Smesno a skupo!Te iste Sharkoon COLD CATHODE LIGHT 2 IN 1 UV (Blue,Green,Red,White,Yellow,Purple,RGB,Black) mogu da nabavim i da ponudim po barem 400 din nizoj ceni a mozda i jeftinije (12 e : 1000 din),a da ne kazem za zalman vf700 cu led da je precenjen.Na Berzi ima da se kupi vf900 cu po ceni od 43 e i vf700 cu 36 e,45 e je mnoooogo:whip: .Zainteresovani organizujete se i pravac na PM 😉 .
Cwelle je napisao(la):Verovatno je covek imao dve. :d
Verovao ili ne, jeste bilo CM neonki UV Purple u početku. Gledam sad karticu artikla, poslednja je prodata 25.11.2004. za 710 din. Onda su prestali da ih isporučuju, pa izbacili iz cenovnika, a zatim su izbacili i plave... ne proizvode više.CAR je napisao(la):Nikada u Imtelu nije bilo CM-ovih UV neonki...
GSM je napisao(la):Ne ustvari nisam imao nijednu neonku a takodje nisam imao nijedan Zalman cooler, vec ja to iz ciste dokolice postavljam oglase kako bi ljudi videli da i ja nesto prodajem i kako bi se dopisivao sa njima preko pm-a posto nemam preca posla 😀
GSM je napisao(la):Ne ustvari nisam imao nijednu neonku a takodje nisam imao nijedan Zalman cooler, vec ja to iz ciste dokolice postavljam oglase kako bi ljudi videli da i ja nesto prodajem i kako bi se dopisivao sa njima preko pm-a posto nemam preca posla 😀
djolez je napisao(la):Istina Boli ! Nazalost za tebe i takve poput tebe na Benchu nema ovaca
za sisanje,niti krava za muzenje,znas ?!:smash:
P.S. Posto postajes bezobrazan,jeste Led varijanta skuplja ali za 2-3 e ne 9 e,pitao sam coveka koji nabavlja zalmana i rekao da moze da nabavi Zalman vf700 Cu Led po ceni od 39 e.
GSM je napisao(la):Da pogodim, ti si nekakav borac za prava potrosaca i od sada ces zaista komentarisati sve oglase i pomagati clanovima ovog foruma i posredovati svojim mudrim savetima pri svakoj prodaji/kupovini 😀 Kao sto sam vec rekao, ja nikoga ne teram da kupi bilo sta, ko hoce i kome odgovara kupice a kome ne odgovara nece, veoma jednostavno zar ne? Mogao sam ja da trazim i 500eur -moja stvar, al` kakve to veze ima sa tobom i sta tebe zabole bas...Osim ako nisi ti taj "covek koji nabavlja zalmana" ? Pravo da ti kazem, zarada na ovim stvarima ionako nije preterano velika niti vredna truda i cimanja a pogotovo natezanja sa likovima koji bi ti oci iskopali za 1eur. Meni je bitno da sam sebi i svojim ortacima doneo iz inostranstva ono sto su hteli, a kao sto rekoh pored toga sam doneo i par komada za prodaju - dakle nisam ja nikakav trgovac niti preprodavac. A sto se cene tice - evo ja cu da ih prodam za 38.99 i imam ih na lageru odmah. Znas samo kako me nesto zabole za par evra gore-dole...A inace, ne znam koliko si trgovao sa ljudima sa ovog foruma, ali sasvim je normalno da se sa nekim dogovoris i za neki popust ako si ozbiljan kupac tj nizu cenu od one koja je navedena u oglasu, pogotovo za neke skuplje ili relativno skuplje stvari. Da si me, recimo, kontaktirao sa ozbiljnom namerom da pazaris VF700 mogao bi samnom i da se dogovoris oko cene... Sve u svemu, gledaj svoja posla i uzivaj
Black lights and UV (Ultra Violet) lights are one and the same, and are designed to illuminate fluorescent effects.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari