Šta je novo?

UV light?

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
pozdrav momci, imam CM centurion 5 i u njemu brdo blue led coolera,imam i aurora blue tako da to ?zgleda fenomenalno.
ali me zanima da li ima u Beogradu da se kupi UV light i koliko kosta?
hvala unapred!

pozdrav momci, imam CM centurion 5 i u njemu brdo blue led coolera,imam i aurora blue tako da to ?zgleda fenomenalno.
ali me zanima da li ima u Beogradu da se kupi UV light i koliko kosta?
hvala unapred!

Necesh nishta dobiti sa UV neonkama jer nece doci to tog efekta zbog brdo led qlera;) i nishta ti nece da svetli (osim led qlera naravno :D )

Kako nećeš? Sa UV izvorom svetlosti, recimo, DFI Lan Party matične i neki kablovi, tek onda svetle kako treba... jer su za to pravljene....

Da ali da bi UV dosao do izrazaja treba da ga osvetli UV svetlo, a pri osvetljavanju smetace mu svetlost proizvedena LED coolerima ;)
BTW CM-ovi ljubicasti LED kuleri daju malo UV efekat :wave:

Da, ali ako dečko ima brdo led kulera i svi su upaljeni svetlost LE-Dioda je jača od UV svetla i samim tim se neće videti sve kako lepo sija.
Videće se u delovima gde nema dioda, dok tamo gde ih ima neće dobiti ništa.

Kako nećeš? Sa UV izvorom svetlosti, recimo, DFI Lan Party matične i neki kablovi, tek onda svetle kako treba... jer su za to pravljene....

Morash da probash da UV svetlo u situaciji kada nema led lampica i u situaciji kada one postoje. Da prestavim to ovako, od 100% UV efekta u mraku sa toliko LED lampica će se efikasnost efekta svesti na 50% tj nece doci do izrazaja ;)
U prevodu ;) ako koristish UV lampe gledaj da u samom kucishtu imash shto manje bilo kog drugog osvetljenja, zato sam ja u svom modu i koristio kontrolu broja obrtaja ventilatora jer imam 4 led plava ventialtora, pa kad hocu UV ja jednostavno pogasim te venilatore i imam pravi efekat, u ostalom vidi akkot to izgleda OVDE. Post br 7 slika 4 ;)

Poslednja izmena:
da budem precizniji,imam 4x120mm blue led fans i 1x80 mm led fan,imam i UV sensitive kablove i nameravam da kupim plocu dfi lanparty, posle cu da vidim sta je lepse (imam u rezervi brdo 120mm fanova :) tebi animane svaka cast lepo odradjeno,samo jos kad bih znao gde si kupio delove za vodenka :)
BTW pitanje je bilo GDE da ih kupim,a ne kako ce da izgleda :)

pa pravih UV za makinu nema nigde da kupish, ovih CM lampica u raznim bojama imash na svakom tjoskhku.....

jedino da se s**rabudzi nesto sa pravim UV neonkama i starterima, ali ti za to treba i shema za kachenje startera na napajanje koliko ja znam... ;)

najblize sto ima je na links.hr

Ja sam sa situacijom kod mene zadovoljan.
2x12cm cooler master blue led i DFI ploča i meni je ok. Planiram da se malo pozabavim sa UV-om, ali nemem "vremena" trenutno...

Nazad
Vrh Dno