Šta je novo?

utorrent problem

Radi li ovo gore od gospodina (druga) markovica?
Da ne cackam u sta se ne razumem ako ne radi kako treba...

Meni je resilo problem sa konektovanjem na tracker!

S obzirom na to da su torrenti 99% virus free. Dodavanje na exlusion listu nije problem. Ionako pri otvaranju fajla AMON skenira fajl.

n192.jpg

...

Konkretno sta je problem! uTorrent 1.7.x pa navise instalira jednu jako glupu opciju koja uopste ne pomaze a samo zauzima protok IPv6/Teredo.

Onaj ko je kliknuo na install taj se z ... da bi ga iskljucili ne pomaze reinstall torrenta, vec par stwari iz netsh ... (sam IpV6 nije problem iskljuci se iz Network connection-a), a ovaj Teredo mora sledece:

Start > Run > netsh > interface ipv6
potom neke od komandi ...

Install IPv6: install
Disable Teredo: set teredo disable
Enable Teredo (client): set teredo client <-Client is used by µTorrent
Enable Teredo (enterpriseclient): set teredo enterpriseclient
Uninstall IPv6: uninstall
Show Teredo info (state/error and stuff): show teredo

Posle ove komande torrenti su mi proradili kao ludi i sa privatnih i sa javnih trackera, ja sam se odushevio, testirano na Visti SP1 i na XP sp2/3 ...

javite ako imate problema!
:(
Imam problem jer "ne smijem" da kucam u dosu i sl. *******cijama stosta a da ne znam (bukvalno) tacno kako to treba da se napise kad se kuca...
Neuki smo mi stariji...
Zato molim da napises koje i kako treba kucati te komande koje dodju posle...

Jel stvarno treba napisati kako si ti pisao sve sa zagradama, dvotackama, razmacima...
Daj jedan listing za neznalice, a mozes na kraju u zagradi da dodas svaki put, posle svake komande, kad treba da se kuca (ENTER) ... :wall:

Pomagajte drugovi, ovo njasre mnogo smori, nece da radi i ide ko sto je nekad islo, a i koji me k.... tero da ga"poboljsavam" kad je radio dobro... ?!

Poslednja izmena:
:(
Imam problem jer "ne smijem" da kucam u dosu i sl. *******cijama stosta a da ne znam (bukvalno) tacno kako to treba da se napise kad se kuca...
Neuki smo mi stariji...
Zato molim da napises koje i kako treba kucati te komande koje dodju posle...

Jel stvarno treba napisati kako si ti pisao sve sa zagradama, dvotackama, razmacima...
Daj jedan listing za neznalice, a mozes na kraju u zagradi da dodas svaki put, posle svake komande, kad treba da se kuca (ENTER) ... :wall:

Pomagajte drugovi, ovo njasre mnogo smori, nece da radi i ide ko sto je nekad islo, a i koji me k.... tero da ga"poboljsavam" kad je radio dobro... ?!

Ok druze kada dodjem kuci oko 21h posto sam sada na poslu poslacu ti detaljan opis ... sa slikama :) OK ?? ? ?

BTW skoro svima kojima se instalirao (apgrejdovao) uTorrent sa 1.7.x na 1.8.x imaju ovaj problem :) Dakle ... samo ako vam je ta opcija ukljucena gore navedeni proces je za deaktivacuju iste. Probao sam kod hrpe drugova, na svim mogucim adsl i kablovskim provajderima ... radi savrsheno sada ;)

Ok druze kada dodjem kuci oko 21h posto sam sada na poslu poslacu ti detaljan opis ... sa slikama :) OK ?? ? ?

BTW skoro svima kojima se instalirao (apgrejdovao) uTorrent sa 1.7.x na 1.8.x imaju ovaj problem :) Dakle ... samo ako vam je ta opcija ukljucena gore navedeni proces je za deaktivacuju iste. Probao sam kod hrpe drugova, na svim mogucim adsl i kablovskim provajderima ... radi savrsheno sada ;)

Posalji meni uputstvo na [email protected]

Posalji mi upustvo...Jos nisam nista dobio...Postoji li mogucnost forwardovanja porta na ovim novim modemima?

Sorry druze, sluzbeni put mi se neplanirao produzio, naravno da postoji iams toliko tema o port forwardu za telekomove modem e ...

ko koristi utorrent neka skine 1.8.1 betu i neka uziva u punom download-u

Nazad
Vrh Dno