Šta je novo?

uTorrent-problem posle reinstalla Wina

DuleC

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2004
Poena
390
Znači posle reinstalacije Viste, uTorrent neće da skida. Brzina nije mala, nema je uopšte.:S:
Probao sam sa torrentima koje sam skidao pre reinstalacije kao i sa novim torrentima i isto je u oba slučaja.
Tražio sam rešenje na njihovom forumu i ovde, ali nisam našao ništa. Samo sam našao da je neko sa foruma jednostavno ostavio uključen program i da se povratio posle par dana. Pokušao, ne vredi.
Podešavanja nisam dirao osim onih u Advanced delu, a tiču se peer.resolve_country i bt.set_sockbuf. Brzinu sam ograničio preko Net Limitera 2 Pro.
Portovi mi nisu forwardovani, ali i ranije je radilo ok.
Šta da radim?! :S:
Je l' neko već imao ovaj problem?

Hvala
Poz

Proveri da li je port forwardowan kako treba! I proveri njihov faq. Mozda moras da ukljucis enkripciju!

Poslednja izmena:
Neko je relativno skoro imao slichan problem,i na kraju se ispostavilo da je Net Limiter pravio sr**a.Proveri detaljno sva podeshavanja u istom.

Sad sam proverio....izgleda da nije do njega. Probao sam i da ga isključim i nije ništa bolje. Probaću reinstall Net Limitera

Ni to ne uspeva, upload se malo probudio, ali down nikako

Edit: zanimljivo je da NetLimiter posle brisanja i restarta kompa, zatim instalacije pa restarta, pamti ograničenja koja sam mu zadao pre brisanja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno