Masinac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2008
- Poena
- 435
...Онда сам кренуо да пробам остале и на крају изабрао kTorrent....
Hvala na savetu, odlicna uTorrent alternativa na Linuxu. Mnogo bolji od Transmission, i bogatiji opcijama od Deluge.
...Онда сам кренуо да пробам остале и на крају изабрао kTorrent....
Навикао сам да једним погледом видим како иду DL и UL, да ли је брзина ОК и тако то ... навика још од uTorrenta.
Ја сам писао о навици још од uTorrenta што значи да га одавно не користим, тачније ... ако баш морам али морам да користим торенте на Пенџерима, инсталиран је 2.2.1 и онда њега трошим. Мада, што бих се играо тако поред живог kTorrenta и linuxa?Od kad su ga natrpali sa reklamama i glupostima jako sam se brzo odvikao od uTorrenta. Pa ti sad vidi opcije.
@Space BeerBitThief is a free riding BitTorrent client, that is, it downloads from BitTorrent swarms without contributing any resources itself. As such it proved that the BitTorrent protocol fails to prevent uncooperative behavior as it does not provide any countermeasures against free riding clients. For details, please read our HotNets 2006 research paper.
We argue that the BitTorrent protocol must be modified in order to effectively prevent selfishness. We have designed a tit-for-tat (T4T) protocol that achieves this goal. BitThief clients can use the T4T protocol to fairly exchange data between themselves. For details, please read our P2P 2007 research paper, and our Infocom 2011 research paper.
Ne vidim u čemu je problem da se reklame skinu u samom utorrentu kroz opcije u njemu.
Ne vidim u čemu je problem da se reklame skinu u samom utorrentu kroz opcije u njemu.
*Updated for 3.4.2*
Turn off ALL Ads/Featured Content/Bundle Crap in Utorrent/Bittorrent:
Options > Preferences > Advanced...
Turn ALL settings to false:
bt.enable_pulse
distributed_share.enable
gui.show_notorrents_node
offers.left_rail_offer_enabled
gui.show_plus_upsell
offers.content_offer_autoexec
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
offers.featured_content.badge.enabled
offers.featured_content_notifications_enabled
offers.featured_content_rss_enabled
Hidden menu = Options > Preferences > Hold F2/Shift while clicking Advanced:
gui.show_gate_notify
gui.show_plus_av_upsell
gui.show_plus_conv_upsell
gui.show_plus_upsell_nodes
*Bonus*
For those using "Alternate upload rate when not Downloading" setting...
ul_rate_download_thres= 20
A ako ne postoje?ako postoje podjednako dobre alternative, zašto bi se zezali time?
da tako svi razmišljaju, koristili bismo samo winamp.
presao na qbittorrent brzine se vratile na 1.8-2.0 MB/s dwn.
Hvala za ovo! 🙂
Hmmm, imam nekakvu ideju ali bi bilo potrebno da mi objasnis na koji nacin je taj scenario koriscenja klijenta dobar po p2p zajednicu uopsteno. Ja ne vidim svrhu a obzirom da sam zakleti fer plej igrac moraces da me ubedis u opstu korisnost te opcije i nemogucnost zloupotrebe.Ne postoje sve opcije u uTorrent-u koje bih ja voleo da ima. Kao sto sam rekao, nedostaje mi opcija kojom bih mogao da setujem odredjenji torent da krene da skida/uploaduje u odredjeno vreme.
@marxista ako imas resenje za to javi 🙂
@marxista
samo ako se osećaš prozvanim.
ja sam više pričao o qbittorrentu (recimo, meni je odlična fora što mogu da mu kažem da u toliko sati krene full download i da traje do toliko, pa sam to radio na poslu dok nisam imao brži net u stanu, ili što utorrent nisam ni mogao da imam na poslu).
tixati imam na laptopu, ali nisam neki ljubitelj interfejsa.
i ne znam odakle ti to da je nešto nedovršeno samo ako je novo /a realno nije ni novo.
opet se vraćam na priču o winampu /milion ljudi me pre x godina je pitalo zašto sam prešao sa winampa kada je najbolji, a meni nije bio, foobar ima 6000 drugih opcija koje koristim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari