Šta je novo?

utorrent,access is denied

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
kada pokusam da skidam nesto preko utorrent-a posle par sekundi mi izadje baloncic sa porrukom: torrent greska, access is denied. kako da resim ovaj problem? inace imam dva kompa, na desktopu sve radi normalno dok na laptopu utorr. odbija "saradnju". port je pravilno otvoren na oba racunara. na net se kacim: adsl router zyxel-netgear wireless-laptop,desktop.

Prilozi

• denied.png
    denied.png
    7.7 KB · Pregleda: 46
Možda je antivirus blokirao pristup fajlu koji hoćeš da šeruješ.

probao sam i sa iskljucenim (kis 2009) av-om, ista stvar, nema razlike ni kada promenim ver (1.81-1.77), kacio sam se na net preko lan-a i wireles-a nista nemenja, krene dl posle par sec. izbaci poruku :-(

Mislim da nema veze sa mrežom nego sa diskom. Neki drugi proces pristupa fajlu pa ne može utorrent da upisuje ono što je skinuo.

Meni se ovo dešavalo kada mi se disk naprasno pojavljivao i gubio.

resio sam problem, moze da pomogne korisnicima asus eee 701:
kako 701 ima mali hard (ssd) my docs, kao i sve ostalo sto moze sam prebacio na sdhc karticu koja se nalazi u citacu kartica sa desne strane, prebacio sam i foldere utorrent-a, iz meni nepoznatog razloga u tom slucaju dobijam poruku "access is denied", tek kada sam opciju "store .torrents in" vratio na c: sve je proradilo :) .
da stvar bude cudnija:
u asusa sam dogradio jos jedan citac kartica (izmedju ostalog)
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1515531#post1515531 ,
kada u njega stavim sdhc sve radi normalno....

Prilozi

• torr.png
    torr.png
    23.6 KB · Pregleda: 35
hteo sam ovo ranije da ti napisem, ali me nesto omelo.
Cisto kao referenca, meni se ovo pojavljivalo kad je folder u kome se nalaze torenti koji se trenutno skidaju read-only (tj, atribut mu je read-only). Resenje uklanjanje atributa

moguce je da vise "gresaka" prouzrokuje "access is denied", kod mene je read-only obelezen. samo prebacivanje na c: ili drugi citac kartica rasava problem.

Nazad
Vrh Dno