Šta je novo?

UTOPIA (treba mi igrac)?

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
Treba mi neko ko je igaro vec ovu igru, naime u kraljevstvu gde sam ja jedan momak je odustao i dao meni akaunt, pored mene u kraljevstvu ima jos dva srbina tako da polako postajemo srpsko kraljevstvo :) , jedini problem je sto je rec o rasi aviana koji su malo zeznuti za igranje ovaj age, ali age traje jos mesec i po tako da ce posle moci da se promeni rasa. Zainteresovani nek se jave na mail: [email protected] ili na yahoo msg ID: ctebah14 ili na ICQ:21232343.

p.s. za one koji ne znaju utopija je fantazijska strategija koja se igra preko neta i to iskljucivo preko browsera, nesto vise o njoj mozete da nadjete na adresi http://games.swirve.com/utopia/login.htm

Vise od godinu dana je proslo od mog posta, dosta toga se izdesavalo, u tom istom kraljevstvu ja sam postao kralj, igramo na BF serveru. U medjuvremenu doveo sam jos 6 nasih ljudi(kraljevstvo broji 25 provincija), uglavnom su to ljudi koji su igrali Earth 2025 u klanu SERBIA. Elem, oslobodilo se jos par akaunta tako da ko god hoce a igrao je vec igru moze da pristupi kraljevstvu. jedini uslov je da bude aktivan, logovanje nekoliko puta dnevno kao i napadanje 2 puta u ratovima je obavezno!

Pozdrav!

Tu smo mleka, zuble(garf), spider, krisha i moja malenkost(od momaka koje znas i koji su igrali erth), pokushavam da vrbujem i ljoku, bokija i jokera al mi slabo ide, nemaju vremena ;)

Pozdrav! :)

Nazad
Vrh Dno