Šta je novo?

Utisci sa SonyEricsson -om T300

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Glavno pitanje je da li su resili problem sa svojim cuvenim sporim menijem? Da li je kretanje kroz menije napokon brzo, tj. da li vise nema kasnjenja. Za ovo kasnjenje najbolje mogu odgovoriti oni koji mogu da ga uporedi recimo sa T65 ili T68i kod kojih je kretanje kroz meni ocajno sporo. Ili da li je tako nesto ispravljeno u novijim verzijama firmware -a?

Kakvi su ostali utisci o telefonu, bug -ovi, jacina signala, baterija i sl?

Znam da ima jos thread -ova o ovome ali mene prvenstveno zanima prvo pitanje. I da jos jedno. Da li postoji neki nacin da se direktno udje u phonebook kao recimo na Siemens -u ili Nokia -i?

Na T65 i T68i se jednim klikom ulazi u phonebook isto kao na vecini telefona...shto se tiche menija, verovatno ima neki razlog zashto je spor...Mozda zato shto ti telefoni imaju duplo vishe menija i opcija od nokie/siemensa ? :)

Ovo pricam bez imalo iskustva sa T65, ali koliko sam kod nekog video, na jednoj T65 -ici, da bi usao u phone book, moras prvo da dodjes do phonebook menia, pa call pa find, e tek onda je bio tu phonebook.
Jel ima neki kraci nacin?

Artz je napisao(la):
Ovo pricam bez imalo iskustva sa T65, ali koliko sam kod nekog video, na jednoj T65 -ici, da bi usao u phone book, moras prvo da dodjes do phonebook menia, pa call pa find, e tek onda je bio tu phonebook.
na T300 u meni ulazis pritiskom joysticka na dole (naravno kad iskopiras imenik sa kartice u njega)
inace telefon jeste spor, kretanje kroz menije je josh i podnosljivo ali mene uzasno nervira kucanje poruke..npr priticnem par put C da obrisem neku rech i onda par sekundi cekam da on to obrise... :|

Artz je napisao(la):

Kao shto Joe kaze, pritiskom na dole ulazi se direktno u phonebook...Yes je za sve pozive upucene/primljene/propushtene, C je recimo za zakljucavanje tastature i mute i tako to....U svakom sluchaju za ostale opcije postoje shortcuti koji se mogu prilagoditi naravno...Po meni jedina mana ovog telefona je spor meni, ali posle nekog vremena se naviknesh i zaboravish kako je kod drugih :) ali zato baterija drzi ko ni jedan telefon, veliki pregledan ekran, sve najpotrebnije opcije, chak i za one kojima su melodije i slichice bitne itd...Sigurno best buy telefon...Jedino problem je shto se teshko dekodira, pa ako nije kupljen kod legalnog uvoznika, postoji mogucnost da se jednostavno ukochi posle nekog vremena...Zato treba paziti gde se uzima, i da ima pravu garanciju poshto se to deshava u prvih 6 meseci...Evo meni traje skoro godinu dana i sve ok....Baterija traje oko 7 dana...

driver je napisao(la):
Na T65 i T68i se jednim klikom ulazi u phonebook isto kao na vecini telefona...shto se tiche menija, verovatno ima neki razlog zashto je spor...Mozda zato shto ti telefoni imaju duplo vishe menija i opcija od nokie/siemensa ? :)
jao kad se ti ne bi javio sa tvojim nekim komentarom:)
a koji ti telefon imas,pa mozes ovakve komentare da dajes?

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
...

jao kad se ti ne bi javio sa tvojim nekim komentarom:)
a koji ti telefon imas,pa mozes ovakve komentare da dajes?

A ti si mi zabranio da komentarishem ovde ? :)

Valjda imam T65 ako pricham o njemu...

nisam ti zabranio
nego kako to taj tvoj t65 ima vise opcija nego moj 6100?

Pitati zasto Njokia ima manje opcija od svih ostalih telefona u istom ili slicnom cenovnom rangu je isto kao i pitati zasto je zemlja okrugla.

Nazad
Vrh Dno