Šta je novo?

Utisci ADSL-ovaca

operic

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2004
Poena
620
Vidim u onoj anketi, sedmoro ljudi za sada ima ADSL, pa me zanimaju vasi utisci.

Ja sam na beotelu, paket 256 i skidanje fajlova sa servera ide uglavnom oko 25-30KB/s a p2p jos uvek nisam isprobao...

Ja sam na Sezamu 256/64, i download se krece u granicama 20-32kb/s, veza je vrlo stabilna i ping na www.sezampro.yu je 33ms, na google je 99ms.
Probao sam samo malo p2p i za sada radi.

Sta je ovo, na malo se mesta prica o aDSL-u pa aj jos jedan topic ?

Neka hvala :)

pa nigde se ne prica o utiscima, svugde se ljudi samo zale kako jos uvek cekaju adsl, pa reko da otvorim ovu temu. ali u medjuvremenu su otvorene teme sa utiscima o sezamu i beotelu, mada su i u njima pocela zaljenja kako jos uvek nista nije ostvareno...

Imas topic gde se glasa sta ko ima i kako radi, imas topice o dolasku adsl-a gde se javlja kako ko sa svojim zeljama i utiscima, a tu su i beotel i sezam specijalizovani threadovi gde se opet prica o svemu.

Stvarno nema potrebe za jos jednim.

prica se o svemu samo ne o utiscima, ljudi uglavnom kukaju kako jos uvek nisu nista dobili. a ovde, na jednom mestu, bi postovali samo oni koji su dobili adsl i tako pomogli neodlucnima u izboru provajdera.

ovaj topic je postavljen pre topica "Kod kog provajdera ste vi koji imate ADSL?" i "BeotelNet ADSL". ja stvarno nisam prorok...

Poslednja izmena:
Sezam---
Za sada sve je ok, osim sto sam juce imao problem sa user/passom (koji sam na 4 mesta vec napisao :D )
Download--24-28 varira....
Upload---sta znam, sad bash nesto dizem, pichi fino...
Jedino sto me smara je to, nakon paljenja komp-a, treba neko kratko vreme da se uspostavi veza tj da 'ufati :)
Za sada je ok, videcemo kako ce se ponashati kad se horde nakace i pocnu da svlace Tb podataka..:)

Koliko je to "kratko vreme" dok ne "ufati"? :)

samsung je napisao(la):
Jedino sto me smara je to, nakon paljenja komp-a, treba neko kratko vreme da se uspostavi veza tj da 'ufaati

Pa ti kupi Modem/ROUTER i bices onlyne cak i kada ugasis comp.Hocu reci ROUTER uspostavlja i odrzava vezu sa NAT-om cak i kada ti je PC ugasen.U tom sl. nema cekanja o kome govoris.

samsung je napisao(la):
Sezam---
Za sada je ok, videcemo kako ce se ponashati kad se horde nakace i pocnu da svlace Tb podataka..:)

Koliko ja vidim ni sada nije OK a kamoli kad dodju horde. Znaci, nemas ni sada 256k kada nema mnogo usera...

samsung je napisao(la):
Recimo, oko 15-ak sekundi...
pa nije to lose,meni nekad treba toliko ali uglavnom vise,skoro 1 min,a cesto nece uopste dok ne promenim usb port ili izvadim kabal pa ga vratim.bice da moja nforce2 ploca ne voli bas ovaj usb modem.

:D Evo i ja da se pridruzim ADSL druzini :smoke:
pre sat vremena sam dobio ADSL, radi fenomenalno, ping je relativno nizak, avg 80ms sa googletom, download 25-30 KB/sec sa Beotelovog servera, sve u svemu, veoma sam zadovoljan :banana:
ISP je BeotelNet, centrala Konjarnik 347x.xxx, Ugovor potpisan 14.1.

:wave:

Ja sam dobio danas... Prilicno sam zadovoljan. http download ide skoro do max, a cak mi iza nata rade i p2p. Jedino su mi torrenti nesto sporiji... ne znam da li je zbog nata ili su loshi torrenti koje sma skidao...
uglavnom, videcemo kako ide u narednih par dana...

Meni su uključili Sezam ADSL 03.03. ali sam na moju žalost upao u onu grupu korisnika koji nisu imali ovu uslugu za vikend... Naravno, danas je sve proradilo kao sat.

Nazad
Vrh Dno