Šta je novo?

UT2003 & Voodoo :)

Passenger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
...jeste da ne volim UT, ali lepo je cuti da ce neke najnovije igre raditi na Voodoo. :)

Resident graphics wiz, Andrew Scheidecker:

So there it is, Voodoo3 and Voodoo5 will work with our game.On our test box, an Athlon 1Ghz we ran the game consistently on Voodoo3 around the low to mid 20's (frames per second) at 512x384 and 640x480 both, of course, in 16 bit color. Visual quality was decent, not perfect as there are some visual flaws, but good none the less. The Voodoo5 was able to achieve the same kind of performance but at 640x480 with 32 bit color and the visual quality was actually quite good. A TNT2 achieves about the same performance but at a lower resolution - for TNT we're running 320x240 at 16 bit color - the absolute lowest end of the scale.

pa

nadam se da ce voodoo sa 16 rama jos uvek moci nesto da drlja od igara

Ja sam igrao demo na P4 1.7GigaHz-a sa GeForce2mx400 i seckalo je ko ludo

pa sad

toliko od mojih nadanja

bolkonski je napisao(la):
Ja sam igrao demo na P4 1.7GigaHz-a sa GeForce2mx400 i seckalo je ko ludo

kako da ne pod 1 demo ne postoji vec nezvanicna beta! i odlicno radi na duron 1ghz gf2 ti i 256 rama!

Stanke[RUR] je napisao(la):
kako da ne pod 1 demo ne postoji vec nezvanicna beta! i odlicno radi na duron 1ghz gf2 ti i 256 rama!

nisi pazljivo procitao covekov post, pa lepo je naglasio da je igrao na PIV procesoru!:p

E stenjke mojne da pricas kad ne znas, cuti i pokri se usima. U svakom slucaju kako su ovo sve probne faze verujem da ce biti optimizovanije kada bude stigao final, kao WCIII.

Daj Bolkonski, gde ti secka???
Nije ti nešto dobro podešeno.
Duron 750+256mb SDRAM+mx400--radi super kada sam jurcam po mapi, sa još 2 igrača, ima mali framerate (oko 20-25 po slobodnoj proceni) ali ne secka. A na Thunderu 1.13+256ddr+GeForce2Ti LETI.

igor2 je napisao(la):
Daj Bolkonski, gde ti secka???
Nije ti nešto dobro podešeno.
Duron 750+256mb SDRAM+mx400--radi super kada sam jurcam po mapi, sa još 2 igrača, ima mali framerate (oko 20-25 po slobodnoj proceni) ali ne secka. A na Thunderu 1.13+256ddr+GeForce2Ti LETI.

A i ZIMI

P.S. Izvinjavam se zbog spama ali sam morao...

Vrh Dno