Šta je novo?

UT 3,RA3...

mickk

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
230
Narode da li neko igra preko Hamachi-ja tako nešto....ako ima nekog hajde da se skupimo odavde, da napravimo sobu za nas sa bencha...čisto zbog broja da može da se igra kako treba nešto od aktuelnih igara :)

Pozz :wave:

Sjajno :) samo da ga ponovo instaliram :D

Dogovori za igranje preko Hamachi-ja

Evo mreze za Ra3 V1.06 i UT3.

RedAlert3-bench
pass: ra3

UT3-bench
pass: ut3

Poslednja izmena:
.....jel moze neko od vas da zakachi uputstvo kako da se podesi UT3 preko hamachi-ja....(i igra i hamachi)..??...

.....hvala....

Instaliraš Hamachi.....onda ga naravno pokreneš.....u donjem desnom uglu imaš dugme za CREATE or JOIN the server,klikneš na to i kucaš
RedAlert3-bench
pass: ra3

i kad ti se pojavi mreža opet uradiš isto i opet kucaš

UT3-bench
(ovaj smo sinoć otvorili) :)

Kad uđeš u igru naravno log inn,passvord itd.Onda prosto ideš na multipleyer,i ideš ne na server nego biraš u opcijama LAN.I to je to!Samo da bi igrao u LAN-u mora da nas bude više zbog toga smo i otvorili temu da se skupimo :)

ja sam za ut3, samo da mi prodju ispiti :D ali prvo neka se jave ljudi da se skupimo da ne instaliram bzvz.

za sad nas je četvoro :)

Znam sasvim je dovoljno i osmoro :D mada obzirom da nismo svi u isto vreme tu...nije na odmet da nas ima viče :)

ovaj deo ne mogu da predjem ???!!!

Kako,šta nije jasno..kad uđeš u opcije za multiplejer,odeš do dela koji određuje kako hoćeš da igraš na serveru(find server ili tako nešto) a ispod je opcija za LAN.Sad ne mogu precizno da ti opišem pošto sam na poslu...ako se ne snađeš reci pa ću onda sutra da ti detaljno iskucam kad uđem u igru...

Prilozi

• 1222715392810a.png
    1222715392810a.png
    102.3 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
ma meni nije frka ni za jednu igru sva sreća da sam napunio oko 400 giga igricama :d samo me mrzi da ih instaliram.Kad nas bude dovoljno za pucačine lako ćemo se dogovoriti :banana:...dajte slobodno predloge šta bi se moglo igrati.Za sad su u igri RA3 i UT3 :)

Narode evo u kratko u vezi UT3 kako da se konektujete preko Hamachija i priključite meču.
Kad se uđe u igru kucate F10 tad se otvara konzola u koju se kuca open i IP adresa(sa Hamachia) onog ko kreira igru...enter i uživajte!!! :D

Inače rade sve verzije tj patch-evi...ne moraju svi da imaju isti patch

Poslednja izmena:
Radi...radi....

E meni ne radi.Mozhe li neko da postavi opshirno uputstvo ili link ka istome?
Hvala

ut3 je u pitanju.

Poslednja izmena:
Prvo se pronađe soba na hamachiju koja je kreirana samo za UT3 a to je:

UT3-bench

Kada se neko priključi sobi koja već postoji onda treba da se ljudi koji žele da igraju dogovore ko će kreirati igru(ko ulazi prvi u igru i bira mapu,način borbe,dužinu meča itd...).Nakon minut-dva ulaze i svi ostali igrači koji žele da igraju,s tim što po ulasku u igru posle logovanja BEZ ULASKA U MULTIPLEJER SAMO U GLAVNOM EKRANU PRITISKAJU TASTER F10...tad se otvara konzola u koju se kuca malim slovima OPEN i kuca se potom IP ADRESA OSOBE KOJA JE KREIRALA MEČ(ip adresa se nalazi pored svakog imena ili nadimka na glavnom ekranu hamachija).

Nadam se da sam bio dovoljno jasan ako ne slobodno pitajte :)

Poslednja izmena:
pridruzicu vam se i ja za ut3 samo da ga skinem.....a ovom brzinom ce to trajati 2 meseca.....awww

moze li preko hamachija da se igra SW RepublicCommando ?

Narode evo prošlo je neko vreme i koliko vidim dosta nas je na hamachiju...tako da bi mogli recimo večeras ko je pri kompu oko recimo 21h mogli bi da startujemo sa nekom igrom? :)

dzaba mickk ... na UT3 osim tebe i mene ....nikoga nema ....

Možda ljudi nemaju vremena...imaj malo vere :)
Ostaje za 21h skupljanje pa ćemo se dogovoriti !!!

Ja svratim povremeno, vidim nema nikoga ili jedan clan, odem da igram MP i malo zagubim pojam o vremenu, a kad se vratim nikoga nema. Mada ispod barem 6 ljudi UT3 i nije bas za igranje.

@Geble

odem da igram MP ---- sta igras ?

Nazad
Vrh Dno