Šta je novo?

UT 2k3

Komande u UT2003 za koje se manje zna

Mrzi me da prevodim ali pretpostavljam da svako ko koristi racunar bar nesto zna iz engleskog, pa izvolite isprobati:

Whether you're capturing the flag or running the bomb. There is one strategy that will spell defeat or victory for your team. The special moves that can only be used when your adrenaline reaches 100 and you hit a special combination of keys:

Speed: This special move makes you super quick. To activate it press Forward-Forward-Forward-Forward
Regen: This special move regenerates you. To activate it press Back-Back-Back-Back
Invisibility: This makes you invisible. To activate press strafe keys right-right-left-left
Berserk: As the name suggest this makes you berserk. To activate press forward-forward-back-back

The special moves can only be used when your Adrenaline is at 100 and you hit the right sequence of keys. I hope you enjoy UT2k3 and using these strats to, hopefully, win. Good Luck.

A je li neko probao "Nuklearku" tj. Redeemer

Ovo daje dodatnu "zivost" igrici.
Ukratko: posle hakovanja User.ini fajla pokupite Raketni bacac, kliknete jednom na dugme "Z" (ako ste njega izabrali, kao u primeru), malo sacekate (do 30 sec.max.) i onda pocinje Zabava FX

Evo kakve izmene treba da izvrsite:
U folderu \UT2003Demo\System editujte fajl User.ini

Pronadjite gde je SLOVO koje ce te iskoristiti za aktiviranje "Nuklearki", naravno izabracete slovo (ili ti taster) koji inace se ne koristi u vasoj shemi za igru a u ovom primeru neka to bude taster/slovo "Z".

Doticna stvar izgleda ovako: "Z=" a iza znaka jednakosti dolazi komanda.
Obrisite tu postojecu komandu (do znaka =) a umesto nje ubacite sledecu:
set XWeapons.Rocketlauncher FireModeClass class'XWeapons.RedeemerFire' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo'

tako da cela komanda izgleda kao sto sledi (repriza ):

Z=set XWeapons.Rocketlauncher FireModeClass class'XWeapons.RedeemerFire' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo'

Udjite u igru i idite na Instant game CTF, pokupite raketni bacac, pritisnite dugme "Z", sacekajte malo (10 do 30 sec.) i zatim ispalite naj normalnije raketu ALI NEGDE U DALJINU !!!

Pa prijatno vam bilo Rokanje (ne zaboravite da i botovi "rokaju :))

delimir je napisao(la):
Jel se dešava nekome da se demo blokira posle izvesnog vremena...Ja sam probao kod mene na Athlon XP 2100+, 256 MB, GA 7VRX, GF2MX i blokira, takođe sam probao i na Athlon XP 2000+, Abit KT7A, 256, GF2Ti i isto :(
Meni jos nije ni jednom blokirao. Mozda je do Detonatora? Ja imam R8500.

delimir je napisao(la):
Ali ja sam hteo da se malo poigram, a ne da benchmarkujem (za promenu :) ). Kako da se igram bez zvuka i zašto sam onda davao pare za Live!, ako ću da isključujem EAX?

Pa naravno da ne trebas da se igras bez zvuka :) Ja sam samo rekao da moras da racunas na odredjen gubitak frejmova.
Sta ti mislis, zasto se ja cudim kako Max ima skoro isti broj fps-a kao ja na Intelu dignutom za 900 mhza a onda se setim da on iskljuci zvuk :D
Salu na stranu, svi testovi se rade bez zvucne (osim ako nisu upravo testovi zvucnih:)) i odredjeni disparitet izmedju podataka na testu i realno je neizbezan
Pozdrav

Brutalan Zlica je napisao(la):
Pa naravno da ne trebas da se igras bez zvuka :) Ja sam samo rekao da moras da racunas na odredjen gubitak frejmova.
Sta ti mislis, zasto se ja cudim kako Max ima skoro isti broj fps-a kao ja na Intelu dignutom za 900 mhza a onda se setim da on iskljuci zvuk :D
Salu na stranu, svi testovi se rade bez zvucne (osim ako nisu upravo testovi zvucnih:)) i odredjeni disparitet izmedju podataka na testu i realno je neizbezan
Pozdrav

Očigledno je da ne razumeš šta pričam. Znam vrlo dobro da će brže raditi bez zvuka, ali nije logično da bolje radi sa softverskim nego sa hardverskim zvukom. Razumeš?

Opa, sada sam i ja zabunjen :) . Dakle postoji nagoveštaj da neka 3d igra bolje radi sa softverskim zvukom (tipa ac97) nego sa npr SB Live! ili recimo cmi8387 karticom? To nema logike....

delimir je napisao(la):
Očigledno je da ne razumeš šta pričam. Znam vrlo dobro da će brže raditi bez zvuka, ali nije logično da bolje radi sa softverskim nego sa hardverskim zvukom. Razumeš?

Ima logike. Taj softverski zvuk je vrlo los, i naprosto nema sta da se obradjuje. I danasnji CPU-ovi su dovoljno snazni da to brzo obrade. Dok je sa druge strane harverski zvuk daleko bogatiji i kvalitetniji, ima mnogo vise toga da se obradi i dolazi se u situaciju da i pored hardverskog obradjivanja zvuka mora jos i procesor da pripomogne pa se gubi vreme na tome.

Doduse, ovo sto sam rekao je prilicno grubo, ali zaista ne vidim sta bi drugo moglo da bude. Sama razlika u zvuku sa npr. AC97 ili nekog krsha i SB Live-a je nesto vrlo ocigledno. Ne bi bilo logicno da ide sporije sa hardverskim zvukom kad bi se posle obrade dobijao isti kvalitet zvuka, ali posto je softverski mnogo losiji, na kraju ispadne obrnuto
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno