Šta je novo?

USRobotics 56K USB, kako ga najbolje podesiti ???

massive

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2002
Poena
619
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
zdre...
menjao sam se sa ort. i dobio USR 56K usb. to je ovaj sada novi model a opisan je u poslednjem Digitalu.
nalazim se na centrali 177x-xxx.
prethodni externi Acorp je davo konekciju i po 50000 , a ovaj novi samo 33600.
sta je u pitanju, i jel da se ja resim ovog skupljeg...

hvala na pomoci
:eek:

Ja ti oko ovog ne mogu bas najbolje pomoci, ali bi me interesovalo da li je taj modem hardverski ili ne posto planiram da ga pazarim. Ali ti jedno mogu reci. Ja imam Zoltrix Raptora0nikako nemoj da ga uzimas jer je ****** barem za strae centrale. ALi kada se konektuje na 33600 bolji je i brzi od svakog Lucenta koji se konektuje na 52.0. Hocu da kazem nije bitno sta kaze brzina, bitno je da li tebe ona zadovoljava, odnosno da li vidis pomak u praxi a ne na papiru tj. u notification boxu

Da,nemoj da te to buni,evo ja imam novog USR-a ext (nije USB,ali isti djavo) i pod Win-om osim XP gde prijavljuje i do 56000,ne ide preko 31.2 na 36xx-xxx gde se interni soft modemi kace sa navodno 48-52000.Dakle,pogledaj konekciju i protok podataka i zakljucices da i sa tom brzinom skine vise kb (MB) nego soft modemi na 48-52000! ;)

Goxy je napisao(la):
Ja ti oko ovog ne mogu bas najbolje pomoci, ali bi me interesovalo da li je taj modem hardverski ili ne posto planiram da ga pazarim.
bolje nemoj da ga kupis ako si na staroj centrali; oni sto su ga napravili verovatno misle da takve centrale ne postoje vec pedeset godina.

kastor je napisao(la):
...

bolje nemoj da ga kupis ako si na staroj centrali; oni sto su ga napravili verovatno misle da takve centrale ne postoje vec pedeset godina.

Ne znam , ja sam do letos imao USR ext na serial portu, koji se prodaje vidim za 100e iako sam ga ja platio 120 pa prodao za 80e, i radio je kao zmaj. Sad sam kupio Zoltrix Raptora koji radi sumanuto lose na eunetu, samo mu jedan dial-up broj odgovara i to je tu i tamo OK, tako da je promena neminovna. Doduse znam i sam, sam se uverio da Raptor razvaljuje na digitalnim cent. ali kod mene je cista 0. Jedino me zanima jeli USR USB hardverski obzirom da je USB.

hmmm.. pa izgleda da nije hardverski

naime desava se da prilikom disconnecta malo zastane mashina.
ide na USB, ali me sve to navodi na zakljucak da nije HW.
evo sada je 12 sati (podne) i spojio se na 33.6
pozdrAv svima :) :D

model koji se kaci serijski je izvanredan i fenomenalno radi na svakoj centrali; USB model je winmodem i hardverski je koliko i neki PCI

svima savetujem da ne uzimaju usr usb ext...niposhto , jer je to 33.6k SOFT modem..poz

cini se da jeste 33.6

i posle par dana nisam uspeo da dobijem vece brzine konekcije od 33.6
download fajlova je uvek oko 3,3 k.
dakle *****o' sam se ... u vezi razmene.
izgleda da je taj externi acorp totalni zakon.
ajde sada da ja lepo prodam ovaj USR(ani) usb i da nanovo kupim tog Acorpa.
ko me je uostalom terao da cackam....
hvala
:(

Evo i ja da napomenem sto je neko pre mene, uzimajte serijske modeme, nikako USB.

Re: cini se da jeste 33.6

massive je napisao(la):
ajde sada da ja lepo prodam ovaj USR(ani) usb i da nanovo kupim tog Acorpa.

Bolje uzmi neki USR(3COM) 56K serijski, bolji je od oba ta duplo!

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno