Šta je novo?

Usmerite Me!!

• Začetnik teme Začetnik teme erb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

erb

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2006
Poena
620
E ovako,hteo bih da iz nekog vec postojeceg video fajla,(divx,avi..-neki film ili nesto slicno), izdvojim odredjene scene koje su mi potrebne i sa njih UKLONIM postojeci zvuk i stavim svoj zvucni zapis(konkretno-u pozadinu bih zeleo da stavim neku muziku u recimo mp3 formatu).Kako ovo izvesti sto jednostavnije? pomocu kojih programa? i gde ih nabaviti? Dali je potrebna neka posebna hardverska zahtevnost za nesto ovakvo?

Poslednja izmena:
VirtualDub

Tacno tako, pomocu VirtualDub-a ces to najlakse uraditi, a dobra stvar je da je program besplatan. Sto se tice hardverske zahtjevnosti, nije bas da ti treba ultra-mega-giga-turbo brzi PC da bi to obavio.

Edit: evo i linka: http://www.virtualdub.org/download

Poslednja izmena:
A neki tutorijal??Gde pogledati? Ili ce mi se sve samo kaz'ti kad downloadujem dub! Naravno da bi ovaj program trebalo da moze i da spoji (ulije jednu u neku drugu)isecene scene?Jel sam u pravu??

moze i da spoji, kada budes sekao delove samo gledaj da ukljucis direct stream copy u meniju da ti ne bi ponovo kompresovao materijal vec da ga samo isece.audio ubacis sa "add wav" ili tako nesto u sound/audio-u meniju. imas i virtualdubMod koji moze da ucita i mpeg (ali snimas samo u avi), i u njemu ti je "streams" za rad sa audiom.

poz

ps uradi malo search po ovoj sobi pa ces naci uputstva za vd a koliko se secam imas i sticky u ovoj sobi na tu temu...

Poslednja izmena:
Hvala puno,a sad na download!

PretendeP je napisao(la):
moze i da spoji, kada budes sekao delove samo gledaj da ukljucis direct stream copy u meniju da ti ne bi ponovo kompresovao materijal vec da ga samo isece.audio ubacis sa "add wav" ili tako nesto u sound/audio-u meniju. imas i virtualdubMod koji moze da ucita i mpeg (ali snimas samo u avi), i u njemu ti je "streams" za rad sa audiom.

poz

ps uradi malo search po ovoj sobi pa ces naci uputstva za vd a koliko se secam imas i sticky u ovoj sobi na tu temu...

Na ovo posebno treba obratiti pažnju !

Nazad
Vrh Dno