Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ovaj Smart SRB + EU zvuči ok, u osnovnoj spec navedeno "bez ograničenja". Pitanje je šta piše u ugovoru.

2x neograničena km šlepanja u Srbiju, pokrivanje troškova povratka u Srbiju (adresa prijavljena u ugovoru) bez dodatnih doplate i ograničenja (povratak obuhvata kvar ili saobraćajnu nezgodu)

Kako najjeftinije dobiti Srbija + Evropa paket kod Atlasa? Zvali me danas kao starog korisnika, što i jesam, ali nude za 10k. A treba li za dva automobila.. Jel ima neki trik sa Grčka info?

Meni treba neki min paket koji pokriva Srniju, CG i BiH. Sta je tu najpovoljnije?

Mislim da ti je AMC najpovoljnije i da imaju bas takav paket Srbija+Region.

Posao je neko u temi o broju telefona za popust preko Grčka info, ali ne mogu da nadjem. Može pomoć?

Imam Atlas Internacionalni+ paket koji mi traje do juna ove godine i skoro sam iskoristio veliku asistenciju, tako da mi je ostala asistencija u Evropi i ona mala od 50km u oba pravca.
Ne znam sta da uzmem da bih imao ponovo pokrivenu neogranicenu kilometrazu u Srbiji u slucaju kvara... Nisam siguran da li uopste mogu dva paketa istovremeno da budu aktivna, npr, ako uzmem sada Nacionalni ili Licni paket...
Ili da uzmem neki paket koji pokriva Srbiju u Tesli npr.?!
Jel imao neko ovakvu situaciju, moze neki predlog?

Imam Atlas Internacionalni+ paket koji mi traje do juna ove godine i skoro sam iskoristio veliku asistenciju, tako da mi je ostala asistencija u Evropi i ona mala od 50km u oba pravca.
Ne znam sta da uzmem da bih imao ponovo pokrivenu neogranicenu kilometrazu u Srbiji u slucaju kvara... Nisam siguran da li uopste mogu dva paketa istovremeno da budu aktivna, npr, ako uzmem sada Nacionalni ili Licni paket...
Ili da uzmem neki paket koji pokriva Srbiju u Tesli npr.?!
Jel imao neko ovakvu situaciju, moze neki predlog?
Mene su iz Atlasa sami zvali posle nekoliko dana od velike intervencije da mi ponude paket za Srbiju kako bih i dalje bio pokriven, mislim da je kostao 3500rsd.

Mene nije niko zvao, a proslo je vec nedelju dana...:) Po tome znaci, da mogu dva paketa istovremeno.

Da, ja imam 2 paketa, jedan za Srb drugi za inostranstvo.

Srb je vezan za maticni, inostranstvo za automobil.

Ima i opcija da se doplati samo za iskoriscenu asistenciju i paket ponovo bude kompletan do isteka ugovora, to sam i uradio danas.

Znam da ima tema na forumu, ali ne mogu da je pronađem, pa molim moderatora da prebaci tamo.

Hoću konačno da uzmem tag za autoput, ali ne znam koja je najbolja varijanta, gde da naručim i sl.? Hoću varijantu koja se veze za karticu i da važi Srbija/Makedonija, ako može i Grčka još bolje. Može li neki info gde da kupim?

Ides u Postu Srbije i trazis za sve zemlje. Jos je i varijanta postpaid pa ti naplata putarinw ide sledeci dan ono 7 ujutru, tj tad skidaju sa racuna koji si vezao.. ima i u AMSS samo ne u svima, moras videti gde imaju bas te za zapadni Balkan.

Znam da ima tema na forumu, ali ne mogu da je pronađem, pa molim moderatora da prebaci tamo.

Hoću konačno da uzmem tag za autoput, ali ne znam koja je najbolja varijanta, gde da naručim i sl.? Hoću varijantu koja se veze za karticu i da važi Srbija/Makedonija, ako može i Grčka još bolje. Može li neki info gde da kupim?
Odes u poslovnicu A1 i kupis, instaliras app ENpay, vezes karticu, oni ti posle aktiviraju, ovi iz ENpay, CG, Bosnu, Makedoniju to je za sada sto mogu zemlje regiona, bice nekad HR i Grcka
Tako sam ja uradio, pre mesec dana

Hvala. Znaš li možda koliko košta?
Ne pominješ Srbiju, pretpostavljam da je uključena?

Da Srbija se podrazumeva, i ako placas odmah a placas, imas 10% popista, izadje oko 1700 din

E sad vidi po internetu ima cesto i neke akcije, master kartica ima cesto akciju za te ENPay tagove, banke...pa tag izadje i 1 din.
Ja sam uzeo u A1

Pozdrav drustvo prelistah ovu temu ali nesto se ne snadjoh da nadjem odgovor. Interesuje me za AMSS ako se desi kvar auta, slepaju do kuce, servisa po izboru, najblizeg servisa? Da li ja biram koju opciju zelim? Hvala

"Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju kvara u inostranstvu do mesta prebivališta kod PREMIUM EVROPA članskog paketa, Član ostvaruje pod uslovom da ukoliko kvar nije moguće popraviti na putu, vozilo se šlepa do najbližeg servisa na teritoriji zemlje gde se kvar dogodio i ukoliko vozilo ne može biti popravljeno u roku od 7 radnih dana, od dana kada je vozilo doveženo u servis, uz obaveznu pisanu potvrdu servisa, dosatvljenu Operativnom centru AMSS, da vozilo ne može biti popravljeno. Maksimalni rok izvršenja ove pogodnosti-besplatnog šlepa vozila u slučaju kvara vozila je 30 dana od kada je članska pogodnost zatražena. Član je u obavezi da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za prelazak vozila preko granice.

Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode Član ostvaruje pod uslovom da vozaču šlepa da na uvid dokument koji dokazuje da je došlo do saobraćajne nezgode, radi fotografisanja i dostavljanja AMSS-u. Ovaj dokument je: Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi; zapisnik ili službena beleška saobraćajne policije o izvršenom uviđaju."

AMSS pravilnik o članstvu

"Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju kvara u inostranstvu do mesta prebivališta kod PREMIUM EVROPA članskog paketa, Član ostvaruje pod uslovom da ukoliko kvar nije moguće popraviti na putu, vozilo se šlepa do najbližeg servisa na teritoriji zemlje gde se kvar dogodio i ukoliko vozilo ne može biti popravljeno u roku od 7 radnih dana, od dana kada je vozilo doveženo u servis, uz obaveznu pisanu potvrdu servisa, dosatvljenu Operativnom centru AMSS, da vozilo ne može biti popravljeno. Maksimalni rok izvršenja ove pogodnosti-besplatnog šlepa vozila u slučaju kvara vozila je 30 dana od kada je članska pogodnost zatražena. Član je u obavezi da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za prelazak vozila preko granice.

Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode Član ostvaruje pod uslovom da vozaču šlepa da na uvid dokument koji dokazuje da je došlo do saobraćajne nezgode, radi fotografisanja i dostavljanja AMSS-u. Ovaj dokument je: Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi; zapisnik ili službena beleška saobraćajne policije o izvršenom uviđaju."

AMSS pravilnik o članstvu
Hvala druze a kakva je situacija za Srbiju?

Sta je trenutno preporuka za Evropu? (Konkretno Grcka i Hrvatska). Imam trenutno amss super paket, ali mislim da on bas i nije dovoljan... Ako ima nesto oko 50e, npr atlas Euro+ ?

Ja sam skoro imao ok iskustvo sa Atlasom kod nas, u Srbiji. Od poziva call centru, za sat vremena auto je bio na sleperici i putu ka kuci. Imam Internacionalni+ paket, on je skuplji ali je pokrivena i Srbija, dok u Euro+ nije, na tebi je da izaberes sta ti odgovara...

Slucajno sam naleteo na kod od 10% popusta za kupovinu paketa preko sajta...:)

Atlas 10%.jpg

Znaci atlas je najbolji od kad je vozzi propao... Uzeo bih nesto za inostranstvo, za srb imam AMS da me odvuce do prvog servisa..

mislim da je tesla povoljnija, a sustinski ista usluga. glavni minus za teslu je sto ne mozes da prebacis na drugi auto paket

Još jedna pohvala za Atlas i od mene, bila je mala asistencija u pitanju - šlepovanje do servisa na popravku kvačila. Slali po dogovoru šlep iz drugog grada jer se u mom gradu njihov ovlašćeni šlepadžija nije javljao na telefon. A nije mi ni bilo preterano hitno i rekao sam im da mogu i da sačekam, ali insistirali iz kol centra da se ne brinem, šalju oni svakako. Ostala mi još jedna velika nacionalna i međunarodna, al valjda neće da zatreba.

mislim da je tesla povoljnija, a sustinski ista usluga. glavni minus za teslu je sto ne mozes da prebacis na drugi auto paket

Na prvi pogled mi Atlas deluje znacajno bolje:
atlas: pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra
tesla: 1x Pokriće popravke automobila u iznosu od 200€

Ostalo je slicno. Cena paketa skoro ista uz ovaj popust od 10% za atlas.

Današnje iskustvo: pukla sajla birača brzina, lokacija: Novi Beograd. Pozvao Đenerali (Europe Assistance), u roku od 5 minuta se javila šlep služba, došao čovek za 35 minuta (petak, protesti).

Odlična investicija!

Prava procena ovakvih osiguranja je nepokretno vozilo, negde između Majdanpeka i Rgotine, van radnog vremena.
A da ne pričamo ako imaš npr. Evropu, a stane ti auto između Braicona i Les Traves-a, nedeljom predveče.

Kako najjeftinije dobiti Srbija + Evropa paket kod Atlasa? Zvali me danas kao starog korisnika, što i jesam, ali nude za 10k. A treba li za dva automobila.. Jel ima neki trik sa Grčka info?
Kako se trenutno može najpovoljnije obnoviti paket u Atlasu? Meni su kao starom korisniku ponudili cenu od 10K, što je 500 dinara jeftinije od onoga na sajtu. Ima i akcija od 20% popusta za 8. mart ali se odnosi samo na nove korisnike. Da li uzeti u razmatranje Teslu?

Nazad
Vrh Dno