Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

U servisu sa kojim oni imaju ugovor. Šta je tu neobično?

Ti uvek možeš da svratiš u servis koji je tu odmah pored tebe, bio ovlašćen ili ne
Još nisam video da neko troši ovakvu uslugu za situaciji u svom ataru
Neobicno je to sto u ugovoru stoji popravka u NAJBLIZEM SERVISU, a ne u najblizem servisu sa kojim imaju ugovor. Dok u Atlasu stoji u prvom Bosh servisu, sto je postenije.
Valjda si iz ovog gore ukapirao da nisam bio u svom ataru, nego 350 km od svog atara u kome je trebalo da budem do kraja dana. Jel ima jos nesto da ti nije jasno?

Prilozi

• Screenshot_20241109_162700_Chrome.jpg
    Screenshot_20241109_162700_Chrome.jpg
    144.6 KB · Pregleda: 80
Očigledno mi je bilo da se odlično snalaziš i u Bg-u, znao si da je ovlašćeni na 300m, malo previše ličnih podataka koji su apsolutno nerelevantni (sestra, pas) ...

Jedini ovlašćeni u Mirijevu je Reno. A "Boš" servis u istom naselju je za izbegavanje u širokom luku, s obzirom da kvarove ne popravljaju, ali zato naplaćuju.

Na lošem su glasu.

Meni ovaj AMSS deluje jeftinije, a usput taman i hteo da pitam zna li neko neki link za dodatni popust:

1731852792525.png

A imam i pitanje, trebao bi mi šlep od nekih max 20km - ako se ne varam, neko vreme su delili na poklon one neke "lokal" kartice gratis uz kupovinu paketa pa ako je slučajno nekome višak i može da glasi na drugo ime / tablice, da li neko ima na poklon? Iskreno bih sačekao Black Friday akcije pred kupovinu novog paketa ako mogu. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ako slučajno imaš račun u Nlb kom-banci, kod njih uz tekući imaš i neku mini pomoć na putu, ali je moraš aktivirati prvo u nekoj od filijala.

Ja koristim DDOR Novi Sad pomoć na putu.
Uz Super karticu izađe najjeftinija opcija:
DDOR pomoc na putu.JPG

Uz cenu, siguran sam da će postojati firma za 6-7-8 meseci, a ne kao ove Atlas ili Vozzi koje mogu da nestanu u toku ugovorenog perioda.

U suštini ne daju ništa. Ali će svakako biti tu za 6-7-8 meseci

Koliko košta paket sa popustom?

AMSS ima akciju 30% popusta za crni petak. Ima li nekog smisla razmišljati o njima uz te cene, ili su svakako za izbegavanje?

Ne bi ih uzeo ni za dz jer faktički nemas nista ako se auto preko pokvari

A za Srbiju, je l su ok?

Ja sam imao članarinu kod njih za Premium Srbija, istekla 23.11. Akcija neka bila, 2800 din. Sada vidim da je 3360. Obnoviću, sumnjam da će ići ispod?

Bez obzira na zalbe na rad AMSS za 2-3000 rsd mislim da vredi rizikovati :) Mozes mnogo vise da dobijes nego da izgubis. Bar je to moje misljenje.

Sve najgore iz licnog iskustva za AMSS i njihovu mrezu partnera u inostranstvu. Ne dao vam Bog.

Pozdrav drustvo. Ima li neko iskustva sa Smart Drive Assistance? Hvala

Nazad
Vrh Dno